elfugo Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam, otoz zastanawiam sie czy wystraczy zwykla klamka deore czy tez istnieje uzasadniona potrzeba dokupienia dzwigni hamulcowej HML do Hayesa mx2 ? bedzie jakas roznica w dzialaniu samego hamulca ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 polecam doplacic do LXa jak juz i zmienic w niej zaczepienie linki nie pamietam ktore czy H czy L ae dawalo to bardzo dobre efekty a doplacac bez sensu(ewentualnie kup klameczke FR5 avida) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pachfin Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 teraz bardzo tanie sa klamki SD7 można taką kupić albo wspomnianą FR5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 nie pamietam adresu www ale byl taki sklep ze roznica w cenie to byla na poziomie 20-25zł tj 50 albo 70-75 i tutaj doplacil bym za regulacje speed dial :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja mam hayesa hmx1 i klamke avida fr5 i dziala bardzo fajnie tylko klamka nie ciagnie tak dobrze bo pancerz jest caly ale moze to potrebuje czasu ale polecam fr5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elfugo Napisano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 szakq - mowisz o roznicy w cenie pomiedzy FR5 i SD7 ? Niedlugo bede zmienial naped z 8 na 9 i niestety musze sie pozbyc klamkomanetek alivio, i naszla mnie mysl zeby dokupic sobie do kompletu (posiadam hamulce mx2) klamki hayesa HML ktore kosztuja 99 komplet, ale twierdzicie ze lepsze beda Avidy ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wiem czy beda lepsze ale beda na pewno drozsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek_s91 Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bierz fr5 ta regulacja w sd7 będzie zbedna:] No i sa cięższe sd7 od fr5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jakto drozsze?jak komplet SD7 juz za 70zł sa i sadze ze warto doplacic bo ustawisz je sobi bardizej cantileverowo dla lepszego dzialania tarczowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 e tam ... dla mnie zbedny bajer ... wziolem wiec fr5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elfugo Napisano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 http://www.velo.com.pl/hayes/hayes_12.htm czy http://skleprowerowy.pl/product_info.php?c...products_id=823 taka sama cena, potrzebuje jak w temacie jak najlepsze klamki do hamulców hayes mx2 chcialbym zakonczyc ten temat i wreszcie dokonac zakupu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.