Skocz do zawartości

[Bluza] z membraną B'Twin z Decathlona

Mychu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

w Decathlonie jest obniżka bluz rowerowych z membraną z 280 zł na 180 zł. Cena kusi ale nie wim czy to nie "chłyt" marketingowy :]

Niestety nie mogę się doczytać co to za membrana i jakie ma parametry i generalnie interesuje mnie jakie opinie i czy warto? Może ktoś widział, mierzył, posiada, używa itp?

http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-z-membran-id_8282705.html

zoom_400PX_mediacom_695749125.jpg

Mam z Decathlon bluzę, ale bez wzoru. Materiał ten sam, trochę inny krój. Do -5C można w niej jeździć, później zakładam jeszcze jedną warstwę. Ja swoją kupiłem za 59 zł ;) Ale ogólnie polecam, bo mam ją trzy lata i nadal się trzyma, a jeżdżę cały rok.

Mam kurtkę z serii 7 od dwóch lat, być może to ta sama membrana. Jest dobra, wytrzymała niejedno pranie i nie straciła właściwości.

Moim zdaniem górna półka w Decatlhonie (seria 7 i 9) to porządne produkty, jeszcze się na nich nie zawiodłem. Seria 5 jest spoko, jeśli nie używasz bardzo intensywnie.

Dzięki za opinie,

zastanawiam się jeszcze nad tą http://www.decathlon.pl/koszulka-dugi-rkaw-na-rower-mska-isola--id_8216556.html# bo nie wiem czy potrzebuję aż tak techniczną kurtkę... Jeżdzę od wczesnej wiosny do późnej jesieni ale jak jest mróz to wybieram samochód :)

Mam taką tylko, że niebieską. Zakładam latem, gdy jest zbyt chłodno na krótką koszulkę. Jak się pod spód wrzuci jakąś koszulkę termiczną to do 8-10 stopni da się jeździć. Oczywiście jeśli nie wieje zbyt mocno

Mam bluze z pierwszego postu. Przejechalem dopiero ze 100 km. Pod spodem tylko koszulka dlugi rekaw slabo ocieplajaca. Daje rade do 7 stopni na plusie. Ponizej marzne, ale i rowerzysta ze mnie slaby. Kupilem nie bardzo obcisla aby moc ewentualnie cos pod spod dodatkowo zalozyc.

Wiem ze opinia malo rzetelna, ale subiektywnie na razie jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...