mucher Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Wahoo w tej konfiguracji nie pójdzie pod endomondo. Ja sobie darowałem kadencje na iphona. Używam endomondo z h7 + prosty licznik bezprzewodowy z kadencją. Myslałem wczesniej o Garminie i zrzucaniu workoutow do endomondo ale ile razy będziemy analizować nasza kadencje ... no może żeby pochwalić się znajomym Kadencje analizuje na bieżąco w trakcie jazdy. Pozdr \,,,/ Może po prostu trzeba się przesiąść - życie jest za krótkie żeby męczyć się z Endomondo A poważnie - wkrótce będzie prawdopodobnie można znowu synchronizować inne aplikacje z Endomondo więc można uploadować będzie czymkolwiek innym i oglądać w Endomondo - jeśli komuś pasuje.
czarusblitz Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Apropo systemu Smartfon+Pulsometr+opaska HR. Opaska Polara H7 obsluguje zarowno iphona oraz pulsometr, posiada ona 2 systemy: bluetooth i ten system Polara do laczenia sie z pulsometrami Polara. Inne opaski Polara posiadaja albo bluetooth, albo system laczenia Polara, jak np opaska pod relefony z Androidem. Przerabialem ten temat i nie warto. Lepiej kupic np Garmina 500 i miec wszystko w jednym urzadzeniu.
farmer Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 czarusblitz dzieki za info hmmm super. Pytanie tylko czy ta opaska potrafi działać równocześnie w tych dwóch systemach? testowałeś to ? Na stronie producenta jest faktycznie napisane że obsługuje gymlink i bluetooth ale pytanie czy rownoczesnie?
czach Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 ehlo, Zerknij na mój post z 26 lutego (w tym wątku ;-))
farmer Napisano 11 Marca 2014 Autor Napisano 11 Marca 2014 Dziękować, jakoś wtedy tego posta przeoczyłem
czarusblitz Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 czarusblitz dzieki za info hmmm super. Pytanie tylko czy ta opaska potrafi działać równocześnie w tych dwóch systemach? testowałeś to ? Na stronie producenta jest faktycznie napisane że obsługuje gymlink i bluetooth ale pytanie czy rownoczesnie? Tylko opaska H7 obsluguje rownoczesnie iphona i pulsometr, mankament jest taki, ze opaska H7 dedykowana jest wylacznie produktom Apple.
czach Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 "Kompatybilny z iPhone’m 4S i późniejszymi, a także z wybranymi urządzeniami (np. Samsung Galaxy S3 oraz S4) z systemem Android 4.3 lub późniejszym." Sent from my iPhone using Tapatalk 2
mant3z Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 Coś takiego? http://shop.sports-tracker.com/ Osobiście używam ale bez pomiaru pulsu bo troszkę drogi. Jak będę zadowolony z postępów treningowych w tym roku to na pewno uzbroję się w pulsometr.
czarusblitz Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 Tez ciekawe opaski, nawet dedykowana pod Symbiana ;-) Ta H7 Polara faktycznie poza iphonami obsluguje takze smartfony pod Androida z odpowiednio nowa wersja. Jednak wszystko to nie ma sensu, chyba ze wylacznie do biegania. Jesli chodzi o rower to kupno opaski+pulsometr to wychodzi budzet porownywalny np do Garmina Edge 500. A jesli ktos chce miec wszystko w jednym urzadzeniu, typowy licznik z pulsometrem i gps oraz nie nadwyrezac zbytnio budzetu (jak w przypadku Garmina) to mozna pomyslec nad pulsometrem rowerowym z gps Btwin Satcount lub Btwin Satcount+. Troche mniej bajerow w stosunku do Garmina, ale cena 3-krotnie nizsza.
czach Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 ehlo, Ja niedawno zrezygnowałem ze smartfona+H7 na rzecz Mio Cyclo 105. ;-) Lepsze i wygodniejsze rozwiązanie.
RafalB Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 Juz pisalem w innych tematach, ze jezdze i biegam z Sony Xperia Active & ipbike, a do tego pasek tetna adidas, na but micoach(footpod), gsc10 oraz sensor speed/cad z decathlona, a w szosie powertap...wszystko ANT+ Na chwile obecna nie ma dla mnie nic lepszego, jako ze straszny len jestem to uploadowanie plikow z automatu do stravy i trainingpeaks oraz dropbox masakruje wszystkie inne rozwiazania. Chodzi mi po glowie jeszcze Sony ARC S, ze wzgledu na mozliwosc kupna akumulatora o wiekszej pojemnosci, do tego pokrowiec topeka na mostek i dlugasne tripy z mapa ogarniete.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.