rObO87 Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jak w temacie Taki mały dylemacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardy Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Moim zdaniem alivio. Różnica w cenie niewielka a alivio lepiej wyglada pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ale wersje 2005. 2006 jest brzydka ;] i jeszcze jedno: TYLNA a nie tylnIa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 tez bym brał wersje 2005 Alivio i nie Accera tylko Acera chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 duża róznica jest między Acerą a Alivio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Alivio ma mniejsze kóleczka ( czy to plus czy minus ? nie wiem ) , wiele sie nie roznia . Alivio jest chyba bardziej trwałe . Jezdzilem na Altusie kiedys , on jest bardzo podobny do Acery , teraz mam wlasnie alivio ('05) i troche roznica jest . Przy starej przerzutce mialem problemy z regulacja , byla ona potzrebna dosc czesto . Były juz takie tematy , poszukaj .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jakieś 20g A tak serio to Alivio będzie bardziej precyzyjne i powinno wytrzymać dłużej. Oczywiście model 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Alivio.... oczywiście 2005 Jako użytkownik polecam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zordiak Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zdecydowanie Alivio. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Polecam alivio 2005 ,bardzo trwała i precyzyjna ,moja ma 6kkm działa bdb ,posiada tylko minimalny luz na wózku (2-3mm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 alivio ale z malymi koleczkami czyli 2005 te w duzymi typu acera to jedna wielka lipa no i wygladaja paskudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 te w duzymi typu acera to jedna wielka lipa Można wiedzieć dlaczego te duże kółeczka to wielka lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 mialem acere z takimi, po 2 tydodniach byly prawie calkowicie zuzyte, praktycznie zero zebow, do tego zlapaly ogromne luzy, moze to akurat tak u mnie, ale bylem bardzo niezadowolony :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 hmmm a zawsze w opisach czytałem ze te kółka przez to ze sa duze wolniej sie zużywają :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 moze, ale ja jestem zdolny no, al e nie mnienia to faktu ze przez swoja wielkosc o wiele latwiej lapia luzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 mialem acere z takimi, po 2 tydodniach byly prawie calkowicie zuzyte, praktycznie zero zebow, do tego zlapaly ogromne luzy, moze to akurat tak u mnie, ale bylem bardzo niezadowolony :| Widocznie trafiłeś na jakiś felerny egzemplarz z wadą materiałową. Chociaż nawet jak materiał jest wadliwy to nie mam pojęcia jak można kółeczka w 2 tygodnie zajechać do końca, gdyż łańcuch na tych kółeczkach żadnymi większymi siłami nie działa. Ja z luzami nigdy nie miałem problemów w kółeczkach - czy to duże czy małe. Poza tym pewien luz juz jest od samej nowości w kółeczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 mialem acere z takimi, po 2 tydodniach byly prawie calkowicie zuzyte, praktycznie zero zebow, do tego zlapaly ogromne luzy, moze to akurat tak u mnie, ale bylem bardzo niezadowolony :| ROTFL & LOL W 2 tygodnie zajechać kółeczka? Pilnikiem je szorowałeś? :lol: hmmm a zawsze w opisach czytałem ze te kółka przez to ze sa duze wolniej sie zużywają Bo tak właśnie jest. Ja na Acerze nakulałem ponad 6 kkm i trzmała się świetnie. Może nie zmieniała biegów jak za nowości, ale chodziła dobrze i kóła też był w przyzwoitym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 alivio 05'. 3 tys km i dziala jak nowa no troche ja porysowalem ale technicznie jak nowa po 2 tys wymienilem kolka na lozyskowane bbb rollerboys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.