mikiprezes Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam. Co prawda korba korba będzie jutro ale już zacząłem się bawić z nowymi pedałami - Crank Brothers Egg 2Ti. Mój problem jest taki że według mnie za cięzko się je wpina, gdyż pedał za bardzo napiera na podeszwę. Jakieś rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Plastikowa podkładka powinna być w zestawie, czemu nie masz jej pod blokiem? Ale chyba i tak masz bardzo wysoki bieżnik w bucie, może być ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nie dostałem żadnej podkładki niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 zrób z plastiku o grubości około 1 mm tak to mniej więcej wygląda, choć obowiązkowe są tylko dwie dziurki, kształtem możesz się bawić http://img.auctiva.com/imgdata/1/3/7/6/5/2/5/webimg/556545654_tp.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.