Mexyk Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 Czołem koledzy. Potrzebuję pomocy w wyborze jednośladu dla mojego 4 letniego cyklisty (105cm wzrostu). Obecna 14" z Decathlonu jest już za mała a poza tym chcę go zacząć uczyć jazdy bez dodatkowych kółek na rowerze wielkością do niego dostosowaną. Najważniejszą dla mnie sprawą jest w tym wypadku waga gdyż po nauczeniu jazdy na dwóch kółkach chcę z bomblem robić dystanse 10-30km po lesie. Sprawidziłem pare typów i znalazłem część wspólną - cenę widzę, że jest w miarę podobna i wynosi 700-900zł. Oto kilka typów, które znalazłem: Author Stylo 16" - ponoć 7,5kg Spec HotRock 16" - sam mam S-tworka więc patriotycznie bliżej ale ponoć cięższy choć wagi nie podają Kross Denis 16" - 9,5kg i 600zł Jak widzicie najlżejszy Author. Czy ktoś posiada takowego i może podzielić się wrażeniami jakie widzi po swoich pociechach? A może macie inną propozycję.
Mod Team Puklus Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Napisano 24 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.