MrJ Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 Witam! Wiosna się zbliża coraz bardziej, więc (jak to na wiosnę) robię wyprzedaż garażową. Na sprzedaż idzie rama Author Versus, starsza seria podwójnie cieniowana, z materiału określanego wtedy przez producenta jako alu palladium, z dodatkami. Szczegóły: - rozmiar ramy 15", ale realnie jest to krzyżówka wysokości 15tki z długością i kątami 17tki, bardzo fajna sportowa geometria, spokojnie przyjmie amortyzatory 100-105 skoku, - stan w zasadzie bdb, kilka drobnych rysek od linek hamulca i w innych "wiadomych miejscach" jak obok suportu czy haka. W sumie na ramie przejeździłem... a ze 300km? Potem zmieniłem cały rower na fulla, a tę kilka razy chciałem zagospodarować (np. dla Narzeczonej), ale jakoś nigdy się nie udało, - waga realna 1667g, - w zestawie: sztyca Accent 400mm (waga realna ok. 270g), przerzutka przednia shimano LX (obejma polakierowana na czarno bo kiedyś się paskudnie zarysowała, poza tym stan ideał, kupiona do ramy i tyleż samo używana), stery Cane Creek. Gdzieś mam jeszcze zacisk, ale nie mogę go na tę chwilę znaleźć. Gdyby jednak "wsiąkł" to opuszczę z ceny. Na tę chwilę rama znajduje się w Częstochowie, a ja siedzę w Gliwicach. Będę w Mieście Świętej Wieży w weekend na Dzień Kobiet to mogę wtedy podesłać lepsze fotki (np. na wadze, bo gdzieś zgubiłem w czeluściach kompa te które robiłem wcześniej), poszukam też zacisku. Gdyby jednak był chętny do kupna wcześniej, to się dogadamy i ktoś za mnie wyśle ramkę. Wysyłam kurierem, w porządnym pudełku, koszt +-30-35zł, lub PP. Po 8mym (a dokładnie 12-13tym bo wtedy wracam) ramka będzie dostępna już w Gliwicach. Słit focie: CENA: 321,23PLN. Do ewentualnej negocjacji, byle przyzwoitej. NIE zamieniam się, NIE chcę w rozliczeniu PS2 i królika miniaturki, only ca$h
MrJ Napisano 27 Lutego 2014 Autor Napisano 27 Lutego 2014 Óp. Aha, po 1sze - możliwe, że dam radę załatwić tańszego kuriera. A po 2gie - jeśli ktoś ma jakieś pytania, propozycje, cokolwiek - niech pisze na PW.
MrJ Napisano 28 Lutego 2014 Autor Napisano 28 Lutego 2014 Aha, ważna sprawa. Jeden z forumisiów do mnie pisał, ale zapomniałem go o czymś powiadomić, a w sumie to info dla wszystkich. NA RAZIE w zestaw wchodzi TYLKO RAMA + STERY + PRZERZUTKA! Nie dość że zacisk nie chce się znaleźć, to sztyca także... nie mam pojęcia co się z nią dzieje (powinna być w pudełku z ramą, ale jej nie ma, przynajmniej tak twierdzi ten kto szukał, bo ja jak wspomniałem jestem w Gliwicach a rama w Czewie, zobaczymy się za równo tydzień ) ale dopóki się nie znajdzie, oferta wygląda tak: rama Author Versus + stery TH Cane Creek + przerzutka przednia Shimano LX = 299,99PLN + przesyłka Powinienem jeszcze wynaleźć kilka dociętych pancerzyków pod ramę (tylni hamulec, przednia i tylna przerzutka, może pod przedni hamulec albo manetki też coś będzie, z tego co pamiętam to były Clarksy) i wtedy dorzucę do paczki. Jak ktoś będzie chciał zrobić deal "na teraz" to nie ma sprawy, rodzice za mnie zapakują i wyślą ramkę. Ale jak nie, to wolałbym osobiście poczekać z transakcją te kilka dni, przed przyszłym weekendem ugadać się i zrobić przelewy, a zaraz po (nawet już w poniedziałek 10go) wysłałbym ramę osobiście. Brać panowie (lub panie)
MrJ Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Paczka z ramą została zapłacona przez nowego właściciela i aktualnie "się wysyła". Więc właściwie można przyjąć, że temat jest NIEAKTUALNY. A, będę miał kilka drobiazgów jeszcze na zbyciu (np. komplet nigdy nie używanych klocków do V-brake z wymiennymi okładzinami, jakieś zębatki do korb) ale jak to ogarnę za kilka dni to wrzucę w nowy temat.
Mod Team Maniak Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Napisano 5 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.