HalikPoz Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Od 19 maja mam 2 tygodnie urlopu i zaplanowałem 2 tygodniową wyprawę do Danii. Krótki plan wyprawy: Poznań-Szczecin-Rostok -> prom do Danii, docelowe miejsce -> Kopenhaga. Powrót w podobny sposób ale innymi drogami przez Niemcy i Polskę. Autokary, samoloty i pociągi nie wchodzą w grę, noclegi na polach kempingowych. Jak będzie czas i moc w nogach można udać się dalej na północ. Założyłem tu ten wątek w związku z brakiem "rowerowych" znajomych. Jak ktoś jest chętny dołączyć to zapraszam. Trochę o mnie. Facet, lat 34. Preferuję dłuższe dystanse bez szaleństw tj. ze stałą prędkością. Uprzedzam, że to jest moja pierwsza wyprawa rowerowa ale chętnych zapraszam
Mod Team Maniak Napisano 23 Lutego 2014 Mod Team Napisano 23 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.