Skocz do zawartości

[1000-1400] Cross country

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Planuje kupić rower.Jestem świeży w temacie.  Będę jeździł po mieście jak i w terenie (pół na pół). Mam 172 cm wzrostu i ważę jakieś 60 kg. Polecono mi ten rower: http://velo.pl/rowery/gorskie/cross-country-26/author/impulse-2011.

Plus wymienić kilku części ne lepsze (kaseta, koła).
Co wy o tym sądzicie i może macie jakieś inne propozycje w tym przedziale cenowym?(w grę wchodzi tylko nowy sprzęt).

Napisano

Czyli Nissan Patrol VS Subaru Impreza :teehee:

To są nieporównywalne rowery, bo zupełnie różne tzn. innego rodzaju.

Kands to MTB, czyli w teren, a Lazaro to cross czyli taki "ścieżkowiec" na ubite, twarde nawierzchnie.

Napisano

Może źle się wyraziłem, ale raczej druga opcja jeśli już. Bo te ścieżki w lesie to nie koniecznie będą ubite i równe  :teehee: .Więc pierwsza propozycja odpada. A po co kombinować? Myślę, że po to aby mieć jak najlepszy sprzęt w tej cenie. KANDS 1300 ma hamulce tarczowe. W takiej cenie raczej nie dostanę dobrych hamulców, czyli są to tylko zbędne kilogramy. Powtarzam, że  jestem świeży w temacie i proszę o troszkę wyrozumiałości. Dziękuje jednak za propozycje :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...