Morf3usz Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Pierwsza szosa zakupiona w listopadzie 2016 Ze względów zdrowotnych przejechane około 400km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Wersja TdF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Moja nowa Wściekła maszyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Wersja TdF Super, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Wjechałem ostatnio w dziurę i mam kłopot z tylnym kołem... Wakacyjny wypad do Otrębusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Moja nowa Wściekła maszyna To ten nowy Draft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Furious.I to jest gravel a nie szosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Furious.I to jest gravel a nie szosa.Aha...czyli gravel to bardziej MTB? Idąc tym tropem endurace trzeba by do crossów wrzucić a aero do statków kosmicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Powstała nowa grupa rowerów typu gravel,i Furious do nich należy.Wcale nie twierdzę że jest mu bliżej do mtb.A swoją drogą,to monster crossy to też rowery szosowe? Bo w sumie '' idąc tym tropem" to raczej tak.Przecież można jeździć po szosie ,no i najważniejsze ma kierownicę typu baranek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Powstała nowa grupa rowerów typu gravel,i Furious do nich należy. Wcale nie twierdzę że jest mu bliżej do mtb Myslałem ze pijesz do tego że wrzuciłem zdjęcie do galerii szosówek a nie przełajówek .. .bo gdzieś taki temat jest ale ani nie jest podpięty ani nie mam czasu go szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Ja to taki niepijący raczej.W sumie,to tyle co w pracy. Link do tematu o przełajkach https://www.forumrowerowe.org/topic/213046-przelajki-galeria-inspiruj-chwal-dziel-sie-wrazeniami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeanDillon Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Po kilku letnim ujeżdżaniu Panzerwagena - gravela marki Kona, przyszedł czas na zmiany. Oto mój nowy nabytek - Cube Attain GTC SL Disc 2016. http://2016.cube.pl/rowery_2016/road-race/attain/cube-attain-gtc-sl-disc-carbon-n-flashyellow-2016/ Edytowane 26 Lipca 2017 przez SeanDillon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 wklejam jeszcze raz bo poprzedni link przestał działać Accent Furious na Tiagrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Romet Huragan 3 na Tiagrze 4700. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) takie tam Edytowane 30 Lipca 2017 przez PanPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Romet Huragan 3 na Tiagrze 4700. Mozesz powiedziec co to za owijka? te miejsca 'wlochate' to bawełna jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Zwykły bandaż. Przez swoją nieuwagę zaliczyłem glebę i się przerwała w tym miejscu, musiałem jakoś to zabezpieczyć bez używania kleju... Przynajmniej jest bardziej miękko w tym chwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Witam, To moj zlozony od A do Z "Custom Vento 4.0".Taki troche Kross Vento 4.0 na sterydach.. Kola pod moja mase, osprzet 105. Jezdzi sie fantastycznie i powrot na szosy kilkunastu latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Czarnej 105 nie było? Kierownica wyżej (obrót w mostku), czubek siodełka wyżej i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Nie ma to jak zrobić bike fitting na odległość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Nie ma to jak zrobić bike fitting na odległość ...Jaki fitting, ja tylko pod względem optycznym napisałem co mi nie pasuje.Poza tym fajny rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Pod względem optycznym to i siodło dziwnie odsunięte, czyżby za mała rama? Chociaż wygląda na dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Zdjecie z pierwszej jazdy na nowym rowerze, gdzies w marcu. Obecnie kierownica skorygowana, siodlo skorygowane, lancuch powiekszony o pare ogniw (poczatkowo za duzo skrocilem). Rower pasuje idealnie, ma nakrecone kolo 2.ooo km. Co do pytania o czarna 105, odpowiadam byla, ale srebrny bardziej pasowal mi do koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Czarna grupa by uspokoiła look, ale pewnie chodziło o coś przeciwnego. Ja lubię stonowane "koncepcje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olazopola12 Napisano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Fajny rower, też o takim marze. Ale niestety jeszcze nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi