mismic Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 @1415chris - długi mostek. Ile ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 1415chris Pieknie wyszedl ten rower :) ile czekales na kola i z jakiej strony zamawiales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Mostek 130mm. Dzieki, kolka standardowo 2 dni z CRC (maja 10% na zakupy dla British Cycling members). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nvlacid Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 A tutaj moj dzisiejszy nabytek. Giant TCR advanced pro 0 2016 Pożegnalem się z Focus Izalco Pro 1.0 2013. Dzięki fundusza z tej sprzedaży i części wkładu własnego okazyjnie kupiłem 6 miesięczny rower. Pierwsze zdjęcie po małym czyszczeniu. Więcej dodam później Cała specyfikacja tutaj https://www.giant-bicycles.com/en-gb/bikes/model/tcr.advanced.pro.0/24956/90500/ A rowerek tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 A tu mój wczorajszy nabytek W sumie to nie ma się może specjalnie czym chwalić, ale i tak sie jaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 jak to nie ma, super rower, kilometrów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 goTomek, jaka to lampka z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Wygląda jak Lezyne Femto Drive -- Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 @@erzurum, dzięki, mi też się podoba, ale przy tych pokazywanych ostatnio to jakby biedniejszy kuzyn z zaścianka Wygląda jak Lezyne Femto Drive No i jest tym, na co wygląda tymczasowa, zanim znajdę coś pasującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 @, super też mi się podoba. Ładny sprzęt dla przeciętnego Kowalskiego, oczywiście bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) @goTomek Fajna torebka. Serio. Jakaś z tych sztywnych nieprzemakalnych? Edytowane 14 Listopada 2016 przez Mr. Dry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Istotnie fajna, dzięki. Sztywna, nieprzemakalna tam gdzie trzeba (z tyłu), sztywna i mieści sie wszystko co potrzebne i troche niepotrzebnych też O taka dokładnie https://www.bikester.pl/288531.html @@Pixon, dzieki Pewnie że bez obrazy, ja właśnie taki przeciętny Kowalski jestem, tyle że z małą nadwagą i sporym peselem na karku Nie zamierzam sie ścigać, ani niczego udowadniać, tylko jeździć, jeździć, jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masakrof Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 A o to moja pierwsza szosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 W pelnej wersji uzytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 1415chris . To juz nie rower to maszyna :-) jak ja bym taki rower złożył to by mnie moj księgowy zabił :-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Doszły nowe kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi26 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 witam- nie chce zakladac nowego tematu wiec spróbuje tutaj- kumpel zakupił mi rower ale niestety nie moge poszukać w necie co to za firma -niby jest napisane Pasculli ale śladu w necie nie ma o takiej firmie-kojarzy ktos -dodaje fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 wpisz pasculli bike i wyskoczy http://www.pasculli.de nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 A tu mój wczorajszy nabytek W sumie to nie ma się może specjalnie czym chwalić, ale i tak sie jaram Co to za model Cube'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Attain Race 2016, od modelu na 2017 różni sie chyba tylko nieznacznie malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Wywalić podkładki spod mostka, mostek na (-) i wtedy rower werwy dostanie. A odciąć ten masakrycznie wystający kikut rury sterowej... Po kilku przeróbkach i sugestiach Jamis wygląda teraz tak (odblaski i słowacka torebka zostają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkudla Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 A to moja obecna koza... BMC TMR01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 wygląda na szybką pytanie czy noga nadąża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkudla Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Noga póki co nie kompatybilna ze sprzętem ale prace nad nią trwają na trenażerze obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi