Darek14 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Jakiś czas temu dostał nowe koła: Edytowane 5 Września 2016 przez Darek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol38 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Witam wszystkich, jestem tu nowy. Przedstawiam moją pierwszą szosę Lapierre Audacio 300 na Tiagrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Przedstaw ją w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) a to mój nabytek zacząłem przygodę z szosą w tym roku i przygoda bardzo fajna Edytowane 8 Września 2016 przez piter614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 może i przygoda fajna ale zdjęcie bardzo nie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 W nowym malowaniu. Może trochę choinkowo ale mnie się podoba. Kleiłem sam a wzrok już nie ten a i ręka drgnie czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Lekki tuning zmiana kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareckik Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Po długich poszukiwaniach, udało mi sie w końcu kupić CR1 w malowaniu, którego szukałem. Naszukałem sie sporo, głównie w DE (było ich sporo, ale kto by jeździł na czymś, co mu się nie podoba), w końcu udało sie znaleźć ideał w kraju. Scott CR1 sztyca Carbon siodło Fizik Arione CX Carbon Cały ubrany w 105 Kompakt plus 11-28 Opony Continental Grand Prix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Po roku od zakupu mojej pierwszej aluminiowej szosy postanowiłem przesiaść się na karbon :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 jakie wrażenia i co to za miejscówka? Zapewne Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Miejscówka to Bieszczady (w tle Połonina Caryńska) - polecam Co do roweru to wrażenia ciężko opisać, rewelka, rower sam jedzie i jest mega sztywny Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcygan1 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Moja dama na ten sezon: Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 A to moja maszyna, Rock Machine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 A to moja maszyna, Rock Machine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 (edytowane) opamiętajcie się, co to za poziom dyskusji! wklejam swoją szosę, z pierwszej tegorocznej jazdy już w jesienno-zimowej pogodzie Trzeba się od nowa przyzwyczajać do tego zimna brrr. Szosa specjalnie w oddali, żebym nie dostał po głowie, że za dużo bieli czy czegoś tam. Edytowane 20 Września 2016 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Na czerwonych owijkach wolniej marzną ręce a latem szybciej się grzeją Wróciłem właśnie z krótkiej przejażdżki i muszę powiedzieć, że ręce (dłonie) mi zmarzły trochę. Może za szybkie tempo albo może dlatego, że owijkę mam czarną Czy już garderobę na jesienną zmieniać powoli? W rękawkach jeżdżę nawet i latem w chłodniejsze dni ale długich gaci jeszcze w tym roku nie zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Koledzy, jeśli jeszcze raz zobaczę tutaj podobny poziom dyskusji, to będę rozdawał wczasy bez ostrzeżenia. Rozważania na temat wyższości gówna nad czekoladą i odwrotnie proszę zachować dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareckik Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Szosa specjalnie w oddali, żebym nie dostał po głowie, że za dużo bieli czy czegoś tam. i to nie jest fair. Powinien byc zapis regulaminu, który określa kadr w jakim ma się znaleźć rower, co najmniej taki, aby było widać nie tylko kolor koszyków, ale i czy pedały są dokręcone A najlepiej, jak u mnie, jeśli będzie widać splot carbonu. Można wtedy przecież ocenić, czy warstwy układał spec ze Speca, czy chińczyk z Allibaby no i jesli można, niech te zdjęcia trzymają poziom, ale ten dosłowny, bo wrodzona zdolność oceniania bikefit'u przez wielu forumowiczów też jest bezcenna Co do czekolady i gó... to ostatnio BPR zbudował Treka w kolorach jednego i drugiego, więc na pewno fascynaci tych barw będą w siódmym niebie podobno jest w kolorze kawy, ale już nie szukajmy dziury w całym Co do jazdy w takim zachmurzeniu, to zastanawiam się jak to zrobić, aby nie potrąciły mnie trzy auta na dystansie 40k, jak ostatnio. Mimo podwójnego oświetlenia na przodzie, a pogoda była ładniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Zostałem szczęśliwym (bardzo) posiadaczem poniższego Treka. W dziale "testy" wrzucę trochę wrażeń (bardzo pozytywnych) i pierwszych odczuć z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
memento85 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 A to moja pierwsza szosa. Obecnie przejechałem około 1000 km i jestem z niej bardzo zadowolony, pomimo, że nie jest na topowym osprzęcie, to daje mi bardzo dużo radości z jazdy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczpl Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A to moja maszyna, niestety z powodu wypadku siądę na nią chyba dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcygan1 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 tobo co to za model o z którego roku? Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunatylla Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Co prawda daleko mu do niektórych rowerów pokazywanych tutaj, ale co tam. W końcu mam rower który pozwala mi czerpać przyjemność z treningów na szosie. Wiadomo ma sporo wad i nie będę w niego inwestowal większych sum, ale jako pierwsza szosa i "ten drugi rower" sprawdza się świetnie. Porównując pieniądze jakie za niego dałem do radochy z jazdy to... Super sprawa [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Najważniejsze żebyś Ty był zadowolony Szkoda tylko, że nie zrobili jakiegoś paska na rurze poziomej w kolorze tego niebieskiego z widelca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Prezentuje sie bardzo fajnie. Zastanowilbym sie nad podmiana bialego koszyka na czarny. na pewno ustawieniem kierownicy, chwyt dolny leci ci ostro w gore. Jak masz teraz klamki w dobrej pozycji, to po przekreceniu kiery, mozesz je przesunac nizej. Wgniecenie na widelcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi