88vito88 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, moja nowa szosa na "zapoznaniu" Specialized Allez. Po kilku krótszych i jednej dłuższej trasie stwierdzam amatorsko, że bardzo przyjemnie i pewnie się prowadzi, a 105 tka działa super. Pozdrawiam. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez 88vito88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Kolejny ładny spec Oby służył jak najlepiej. Koła to ksyriumy mavika jak się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88vito88 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Koła marzenie, przede wszystkim lekkie, bardzo lekkie i kolorystycznie pasują fajnie do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matckhew Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Nowa/stara maszyna która niestety idzie pod młotek, źle dobrałem rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_pan Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Gravel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Piękna Maryna. Brałbym ją jak komornik przetwory na zimę i to pomimo fordowskich kolorów oraz ustawienia sztycy i mostka ala taboret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_pan Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Chyba Marian nie jest źle z pozycją, to takie rekreacyjne ustawienie, ale jak na kanapie nie siedzę zawsze można ustawić te stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 (edytowane) Witam serdecznie, Rzadko pisuję na forach, ale chcę się pochwalić swoim nowym nabytkiem. Trek Emonda ALR 5. Odebrana wczorajszym popołudniem, zdołałem przekręcić 35 km przed wieczorem, dzisiaj ghrhrhr burze i deszcze od rana, niestety .... Edytowane 9 Lipca 2016 przez wireless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominuts Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Fuji Transonic 2.5 Ultegra 8KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 fajne kolorki , chodź mnie osobiście kuja te plastikowe odblaski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominuts Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Jest nowy od dziś go mam tez sie zastanawiam nad ich zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 One powinny być zdjęte od nowości, nie ma się nad czym zastanawiać. Fuji bardzo podoba mi się kolorystycznie i sam się sobie dziwię, bo czarny kolor to trochę padaka. Panowie wyprowadzajcie gazele w pole, bo trochę żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Będzie i z pola, ale w sobotę, kiedy robiłem swoje zdjęcia, taka padalcowata pogoda była, że aż żal ... ściskał. W niedzielę wycisnąłem sumarycznie trochę ponad setunię (2 trasy, jedna 75km, druga, już spacerowo, 27 km), wczoraj 50 - jeździ się naprawdę świetnie ... tylko tych, którzy wymyślili, że najlepszym materiałem na ścieżki rowerowe jest kostka bauma, skazałbym na ukamieniowanie rzeczoną kostką ... po asfalcie moja Emonda po prostu płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart33kk Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Gravel Co to za model? Wysłane z mojego SM-N9005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 I co to za rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Po pierwszej "NoName" szosie raczej starszej ode mnie (30+), załapaniu bakcyla oraz dumaniach czy tarcze czy nie tarcze przyszedł czas na takiego, pomykacza, cena spowodowała że nie ma tarcz. Giant Defy 2 2016 w rozmiarze M/L; Specyfikacja fabryczna, pierwsze spostrzeżenie to niezbędna wymiana zacisków hamulców na grupowe Tiagry, fabryczne kłują w oczy. Z siodłem może się dogadam, zobaczymy jak będzie przy trasach 100km+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 (edytowane) Najpierw spróbuj wymiany klocków, bo w Tiagrze będzie taka sama "jakość". A kaskę zbieraj na inne pedały, bo bardziej kłują w oczy. Fajny rower. Edytowane 16 Lipca 2016 przez raffik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 @raffik butki mam spd, na spd sl nie planuje przesiadki bo używam ich jeszcze w parze z krosowym rowerem. Nie widziałem/znalazłem innych sensownych pedałów. Jak możesz do doradź na co zmienić to proszę o propozycje. Co do zacisków to z bliska wykończeniem przypominają mi nieudolnie chromowane części tanich rowerów z lat '90 A klocki jakie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Piękny piękny. też się czaje na tą szosę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 (edytowane) Witam to ja się pochwale swoim nabytkiem. Udało mi sie jednak kupić z czego jestem zadowolony i kocham ten rowerek https://lh3.googleusercontent.com/-kybiEW35bPQ/V4ohT3g1ovI/AAAAAAAAAcU/TkFera78_fUsiqeIvWxsqoKfA-6FkNzyACCo/s640/IMG_20160716_114632.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-M_06e3DhUgg/V4oheMhC6wI/AAAAAAAAAco/94yfhM5SU4QPyLjMKzEDGntAM1cNSU0AgCCo/s640/IMG_20160716_114611.jpg Edytowane 16 Lipca 2016 przez Xunil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Witam to ja się pochwale swoim nabytkiem. Udało mi sie jednak kupić z czego jestem zadowolony i kocham ten rowerek https://lh3.googleusercontent.com/-kybiEW35bPQ/V4ohT3g1ovI/AAAAAAAAAcU/TkFera78_fUsiqeIvWxsqoKfA-6FkNzyACCo/s640/IMG_20160716_114632.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-M_06e3DhUgg/V4oheMhC6wI/AAAAAAAAAco/94yfhM5SU4QPyLjMKzEDGntAM1cNSU0AgCCo/s640/IMG_20160716_114611.jpg Fajna klasyczna szosówka, napisz coś więcej o niej, niewiele niestety widać. Szkoda, że zdjęcia nie wyświetlają się w wątku. Z przodu jest tam jedna tarcza? Wgląda też jakby koła były różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Jest to rowerek jak widać panasonic rama cro mo z 1989 r wersja na usa części exage 500 tak kola sa inne blat i przerzutka sciągnięta do czyszczenia ale za 100zl nie oczekiwalem zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Mój miejski przecinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Założyć klamkomanetki i będzie bardzo fajny sprzęt. Ja na moim 12-kilowcu jadąc w dodatku w sandałach objeżdżam niejednego karbona w spd-ach Jak to mówią: nie xtr-y napędzają rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Po pierwszej "NoName" szosie raczej starszej ode mnie (30+), załapaniu bakcyla oraz dumaniach czy tarcze czy nie tarcze przyszedł czas na takiego, pomykacza, cena spowodowała że nie ma tarcz. Giant Defy 2 2016 w rozmiarze M/L; Specyfikacja fabryczna, pierwsze spostrzeżenie to niezbędna wymiana zacisków hamulców na grupowe Tiagry, fabryczne kłują w oczy. Z siodłem może się dogadam, zobaczymy jak będzie przy trasach 100km+. Co to za licznik? Jakiś Garmin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi