TomaszD Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Gdy mój t3 troche inny si wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) w sensie , że lepszy ? widoczne jest kilka różnic : kiera, mostek, sztyca, deko inne malowanie ramy, pedały, koszyk na bidon,opony. reszta wydaje sie być podobna Edytowane 20 Czerwca 2015 przez gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszD Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 w sensie , że lepszy ? widoczne jest kilka różnic : kiera, mostek, sztyca, deko inne malowanie ramy, pedały, koszyk na bidon,opony. reszta wydaje sie być podobna właśnie że Twój wydaje się lepszy xd ale nie ważny jest rower tylko pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Lepszy, ale że z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 właśnie że Twój wydaje się lepszy xd ale nie ważny jest rower tylko pasja taki dali w sklepie to wziąłem . poza odkręceniem nosków nic przy nim nie kombinowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszD Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 taki dali w sklepie to wziąłem . poza odkręceniem nosków nic przy nim nie kombinowałem hehehehe ty się nosków pozbyłeś a ja je przykręciłem, ale zrobiłem jeden błąd bo zamiast plastikowych kupiłem metalowe przez co każde buty, które na nich użyje zostają poprzecinane :/Lepszy, ale że z czym?Jakiś taki ładniejszy się wydaje xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) To może ja się pochwalę moją zabawką Przy maszynach jakie się tutaj widuje to nic ciekawego ale doskonale jeździ na polnych i leśnych drogach Założone oponki 700x32C , rower asfaltu prawie w ogóle nie widuje. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Kajus23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Kajus, świetny rower. 32mm mieści się spokojnie? Może zrób zdjęcie prześwitu z tyłu i z przodu (wzdłuż osi). Z gory dziękuję. pozdr Edytowane 23 Czerwca 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.zmuda1 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Może i się nie znam i pewnie ma to jakieś plusy ale proszę wyjaśnij mi po co Ci rower szosowy skoro 'asfaltu prawie nie widujesz' ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Kajus23 gdybys mial rame 57 i chcial sprzedac pisz na pw. kup sobie crossa na pola i las a tego nie mecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Kiedys byla plaga rowerow mtb jezdzacych po asfalcie, teraz jest moda na szosy i to szosy zaczynaja sie pojawiac na szutrach. Mnie nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) W jeździe rowerem liczy się zabawa konkretny przełaj kosztuje 3500-4000 zł a tutaj niskim kosztem mam zabawkę którą spokojnie można pojeździć po polnych drogach (czuję że dostanie mi się za to i zaraz będzie rozmowa o geometrii ramy itd). PRO niech się śmieją a ja sobie będę dalej jeździł tak jak lubię Pozdrawiam Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Kajus23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Update z dzisiejszej wycieczki. Juz na spd shimano m520 i od razu inna jazda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 @ Kajus dobry patent z tymi oponami . co to za sztuki , jak możesz podaj firme . jak do Twojego weszły to i do mojego T3 podejdą . na zielonej wyspie kryzys i zaciskanie pasa , nie ma powierzchni do przetrzymywania nastu rowerów więc trzeba sobie radzic z brakiem przełajówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) @gdy Opona czeskiej firmy Rubena http://www.rubenatires.com/v69-hook/ Za dwie sztuki dałem jakoś 70zł Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Kajus23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GroobY Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 a o to moja pierwsza szosa giant defy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Zmiana ramy i taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) lepsze zdj. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 daniel- puść kabel od przedniego hamulca za widelec, powiniem tam byc uchwyt do pancerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 lepsze zdj. W jakim sensie lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wszyscy mają szosę ...ma i Ja! Może nie taką "rasową" ale za to odnowioną własnymi rękoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wszyscy mają szosę ...ma i Ja! Może nie taką "rasową" co nierasową , rama od "Mi(n)strala" mało rasowa? Super osprzęt, prawdziwa 600 tamtych czasów i najmodniejsze klamki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wszyscy mają szosę ...ma i Ja! Może nie taką "rasową" ale za to odnowioną własnymi rękoma. Weź cos popisz o osprzęcie co tam masz, bo ze zdjęć to mało widać. Fajny klasyk swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 co nierasową , rama od "Mi(n)strala" mało rasowa? Super osprzęt, prawdziwa 600 tamtych czasów i najmodniejsze klamki ! Dziękuję za wsparcie Weź cos popisz o osprzęcie co tam masz, bo ze zdjęć to mało widać. Fajny klasyk swoją drogą. Dziękuję. Aby nie zaśmiecać, to uaktualniłem specyfikację w garażu oraz zapraszam do mojego posta gdzie "przeprowadzałem renowacje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi