maxwel Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Z dzisiejszej jazdy: Pozdrawiam Masz założone jakieś szersze opony czy standardowe wkładane przez Treka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 To wygląda na seryjne R2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maad11 Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 @maxwel - seryjne 23mm R1 od Treka/Bontragera. W planach zmiana na jakieś 25mm, ale jak na początek dają radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Dzięki. Na foto wyglądają na szersze, do tego ta szutrowa droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Niech to gęś kopnie, nie sądziłem, że kiedykolwiek tu napiszę posta. Moje pierwsze szosowe wozidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 No to do zobaczenia na asfaltach, Crupez, lada dzień też zamawiam swojego pierwszego pomykacza szos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Niech to gęś kopnie, nie sądziłem, że kiedykolwiek tu napiszę posta. Moje pierwsze szosowe wozidło Na real foto ten Author prezentuje się bardzo fajnie. Możesz powiedzieć jaki to rozmiar i jakie masz wymiary? Ciekawi mnie też cena, czy udało się coś utargować z ceny sugerowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrionn Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Mój staruszek Edytowane 4 Czerwca 2015 przez adrionn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Na real foto ten Author prezentuje się bardzo fajnie. Możesz powiedzieć jaki to rozmiar i jakie masz wymiary? Ciekawi mnie też cena, czy udało się coś utargować z ceny sugerowanej? Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, ten zielony robi mega robotę Tylny trójkąt patrząc z boku wydaje się cienki, ale patrząc z tyłu rurki są szerokie i dodaje to uroku. Rozmiar mam 560, czyli górna rura 556mm, wzrost 185,5, noga 88/89. Da się utargować całkiem fajną cenę, na pewno poniżej 4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 z dzisiejszej rundy Żoliborz-Konstancin.. siodełko do wymiany, sztyca do polerki i bede na tą chwilę zadowlony z imidżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 z dzisiejszej rundy Żoliborz-Konstancin.. siodełko do wymiany, sztyca do polerki i bede na tą chwilę zadowlony z imidżu Fajny bike [emoji1] co to za koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Fajny bike co to za koła? jak mnie pamiec nie myli to shimano wh-r535. bałem się, że mojej masy nie ogarną ale dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Cóż to za waga jeśli nie tajemnica? Pytam, bo założyłem ostatnio WH-6700 które mają 20 szprych z tyłu i 16 z przodu a po 313 km nadal drżę przy każdej nierówności. Moja waga to 79 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Cóż to za waga jeśli nie tajemnica? Pytam, bo założyłem ostatnio WH-6700 które mają 20 szprych z tyłu i 16 z przodu a po 313 km nadal drżę przy każdej nierówności. Moja waga to 79 kg.Obecnie 87, docelowo moze 80 Też czesem drżę, swoje juz przyjęły.. ale wyczytałem, że to twarde sztuki. Jak padną to wezmę coś potencjalnie wytrzymalszego (te kupilem w komplecie z rowerem).. A póki co szkoda nie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Wielkie dzięki za info. Będę drżał trochę mniej ale nadal szukał zdradliwych miejsc. Tym bardziej, że szprycha shimano do moich kół to cena 30 zł/szt Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Kekacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Znalazłem chwilkę czasu aby się z lustrem wybrać, nic to, że za oknem 35*c w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Pikczer good, rower good, ogolnie good! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Super fota. Fanja bryka. Znalazłem chwilkę czasu aby się z lustrem wybrać, nic to, że za oknem 35*c w cieniu super fota, fajna bryka. pozdro, Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Bardzo ładna rama, ale efekt zupełnie zbabulony przez czarne klamoty, szczególnie tę korbę Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Raz się tu już pojawiła, ale przeszła drobne zmiany, więc czemu by nie wrzucić zdjęcia mojej Włoszki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mój Echelon też już tu był, jednak teraz po lekkich modyfikacjach i z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mój Echelon też już tu był, jednak teraz po lekkich modyfikacjach i z innej perspektywy. Kolorystyka robi wrażenie pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Jak na razie w ciągu miesiąca nakręciłem prawie 700 km i jestem zachwycony tym sprzętem. Bo to jest bardzo fajny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabudza Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Hej, sorki za offtop ale mam pytanie. Jak nazywa się typ roweru SeanDillon? Sam szukam czegoś takiego (szosa/przełaj z udogodnieniami trekingowymi) a nawet nie wiem jak zapytać google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Różnie producenci je nazywają, ale często "adventure". Wejdziesz w dział "rowery szosowe" wielu producentów i bez problemu znajdziesz: Norco http://www.norco.com/bikes/road/adventure/ Trek http://www.trekbikes.com/pl/pl/bikes/road/touring/920/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi