Pegasus Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Taka ciekawostka : ostatnio w wyścigu dookoła kraju Basków nachylenie było ponad 20%, a na końcowej ścianie prawie 30% ( dokładnie chyba dochodziło do 28% ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Tego nie widzi się codziennie żeby zawodowi koksiarze dawali z buta Alto de la Antigua Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dawali z buta bo tyle ludu było, że nie szło przejechać i bezpieczniej było spacerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Przyjemne czwartkowe popołudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 świetna fota, choć te barierki są tak wielkie (zazwyczaj mają jakieś 110cm) , że szosa wygląda jak z kingsize-a Co to za okolica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Barierki faktycznie duże, pewnie dlatego żeby zabezpieczyć przed długim lotem w dół. Jest to tama na jeziorze w miejscowości Zagórze Śląskie, gmina Walim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Coś mi właśnie znajomo wyglądała okolica Jak w sobotę będzie znośna pogoda to zrobię zdjęcie w tym samym miejscu. W okolicy można trochę polatać. Niedaleko jest Rzeczka jak ktoś chce się trochę bardziej zmęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) @@sephiroot, czekam na obiecane zdjęcie. Coś mało się dzieje w tym wątku więc wrzucam więcej fotek: Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez KartofeL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 @KartofeL Dziś byłem ale nie robiłem zdjęć na samej tamie. Mam zdjęcia z ławeczki na "rynku" w zagórzu Będzie się liczyć? Czy musi być dosłownie w tym samym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 @@sephiroot, No trudno, wrzucaj to co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Fajna tama ale woda nie leci jakoś ostro. Blisko do Czech macie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) @kamarDo tamy prowadzi "eska" - dosyć krótka i niezbyt pochylona ale dla każdego zwykłego jeźdźca jest to mały test sprawności.Woda tam właściwie jest statyczna, przy samej tamie małe zawirowanie.Tama i okolice są dobrym miejscem na spokojny, rodzinny wypad. Podobnie jak na Przełęcz Tąpadła przy Ślęży.Do Czech jest blisko ale trzeba przejść turystycznym przejściem granicznym (szosa nie da rady) w Głuszycy albo nadrobić drogi dookoła.Trasa jest dosyć ciekawa bo po drodze masz mnóstwo wzniesień i zjazdów na zmianę Zdjęcie przycinane ze względu na drugą osobę X-Ride 20 Disc i Liz C20 Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Bardzo fajne rowerki sephiroot, kolorystyka też fajna z niebieskim i fioletowym akcentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Hej. To moja maszyna. Co prawda alu i stara sora, ale i tak kocham na niej jeździć. Oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ładny, ładny ale ten czerwony koszyczek na bidon to już chyba przesada To na pewno ALU? Tak mi to na stal trochę wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dlaczego? Hah nie miałem innego xD A jak wszyscy wiemy- kolor czerwony dodaje szybkości ;D Tak, to jest alu. Przydałoby się tylko kółka zmienić, ale na razie nic nie ruszam. Rama jest 56cm, a ja ciągle rosnę. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 A to i ja się pochwale swoimi rumakami szosowymi ;D Giant Cadex, Karbon z 1994 roku, przejechał ze mną ponad 27000km w 3 lata z hakiem, niezawodny http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/1821-giant-cadex-cfr2/ No i posiadany od tygodnia Canyon Ultimate CF SL. Chorowałem na takiego dobre 2 lata i w końcu się udało http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/6343-canyon-ultimate-cf-sl-90/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dwa rowerki są piękne ale trawnika zazdroszczę najbardziej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobson Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Mój faworyt Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez lobson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Klasyka Jak współpraca z antycznym barankiem bez ergo-gięć? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxdanish Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Moja skromna dama po małym lifcie na plaży (zdjęcie z komórki więc i detal nie ten) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobson Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Klasyka Jak współpraca z antycznym barankiem bez ergo-gięć? Szacunek... I. Nie wiem rower nie mój, znalazłem to zdjęcie na pierwszej stronie tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej223 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 A jak z obsługą "dzyndzla" w dolnym chwycie? spoko zaden problem poprzednio jeżdziłem na 105 teraz centaur i tak zostanie o shimano nie chce słyszec,kazdy wybiera co mu odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nie wiem rower nie mój, znalazłem to zdjęcie na pierwszej stronie tego wątku LOL!!! Faktycznie Nie ładnie tak podpuszczać Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Czy to już naprawdę wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi