chudeusz09 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Gdzieś tą kozę już widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nawet wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 A o to mój pierwszy szosowy rower rama Cannondale chyba z 1996, na osprzęcie Campagnolo Daytona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jedna z lepszych firm co zrobiła ramę i amortyzator jedno ramienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidX Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dzięki. Do wymiany na pewno siodło i owijka jak nie cala kiera.. na potrzeby snucia się po miescie tez SPD-SL Ultegry odkrecone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin13 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) A o to mój pierwszy szosowy rower rama Cannondale chyba z 1996, na osprzęcie Campagnolo Daytona dziwne, że jeszcze nikt Ci nie napisał o mostku bez obrócenia na minus nie będzie pro euro stylówy Edytowane 22 Marca 2015 przez Marcin13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 dziwne, że jeszcze nikt Ci nie napisał o mostku bez obrócenia na minus nie będzie pro euro stylówy z szacunku dla swojego kręgosłupa tego poki co nie zrobie potem będę go odwracał czy moze w ogole wymieniał na jakiegos pro euro hipster ritchey classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario87 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój nowy nabijacz kilometrów Scott Speedster 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deli116 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 z szacunku dla swojego kręgosłupa tego poki co nie zrobie potem będę go odwracał czy moze w ogole wymieniał na jakiegos pro euro hipster ritchey classic Jak odwrócisz mostek, wyprostujesz kierownicę, przesuniesz na niej klamki, to będzie dokładnie ta sama wysokość, a wygląd się poprawi bez porównania ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Scott piękny. Rzeczywiście, jak mówił Deli116, kierownica wydaje się dziwnie ustawiona. Masz piękny rower, nawijaj kilometry. Do zobaczenia gdzieś na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jak odwrócisz mostek, wyprostujesz kierownicę, przesuniesz na niej klamki, to będzie dokładnie ta sama wysokość, a wygląd się poprawi bez porównania ;] Rzeczywiście, jak mówił Deli116, kierownica wydaje się dziwnie ustawiona. Masz piękny rower, nawijaj kilometry. Do zobaczenia gdzieś na drodze. Na zdjeciu jest ustawienie jeszcze sprzed pierwszej jazdy, teraz mam rzeczywiscie ciut wyzej przekręconą kierwonicę.. tylko próbuję sobie to wyobrazić: mostek na minus, klamki blizej do siebie, kiera moze jeszcze troche przekecona i wyjdzie na taka sama pozycje? a co do wyglądu, to ideałem byłoby coś takiego http://s39.photobucket.com/user/masters324/media/BIKE%20STUFF/canr900-4.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/6245-specialized-allez/?tab=imagesJeżdżę nim już spory kawał czasu modyfikując delikatnie Świetnie sprawdza sie jako treningowy nabijacz kmów jak i do startów w zawodach szosowych No i mostek mam "na minus " Edytowane 24 Marca 2015 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Darkwojtek zainwestuj w jakis uchwyt Garmina, ktory przeniesie Ci go przed mostek, szczegolnie taki, ktory jest w plaszczyznie mostka (omijaj srama). Duzo lepiej oglada sie cyferki, lepsze aero i wizualnie lepiej niz na mostku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korzonek Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Oto moja szosa BH Bikes niestety nie wiem co to za model. Może ktoś pomoże? Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidX Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Widać Fajna szosa ale niestety nie pomogę ci z identyfikacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 http://www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?t=80622 zobacz co gość zrobił z szosy takiej jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 http://www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?t=80622 zobacz co gość zrobił z szosy takiej jak Twoja świetnie pancerze poprowadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 A ten ostatni to co tu robi czyżby asfalt ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 W końcu dojrzałem do zrobienie zdjęć "mojej" szosie. Cud techniki to nie jest, ale na początek wystarcza. W końcu czerpię radość z treningów na asfalcie Komisje mostkowe i inne zapraszam do wyrażenia swoich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Fajnie się prezentuje ten Romet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Tak cud techniki to nie jest ale bardzo mi się podoba rower wizualnie. Jak się to mówi, najważniejsze pierwsze wrażenie a to jest bardzo dobre Ja się do niczego nie mogę doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Romet stara się widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Romet ładny :-) ja doczepił bym się tylko do dwóch rzeczy :-)do zdjęcia łańcuch na kasecie niżej bo przerzutka tak naciągnięta nie wygląda dobrze :-) a druga to typowo produkcyjna niedoróbka która jest w wielu modelach różnych producentów. Otóż aluminiowa sterówka (koloru ameliniowego) i czarny mostek light :-) gdzie przez wycięcie mające na celu wylajtowanie mosteczka robi nam się ameliniowa srebrna dziura która mnie osobiście irytuje. Producenci mogli by się bardziej postarać. Jak już wideł jest ze steróką karbonową to nie razi to aż tak bardzo bo i sterówka czarna i mostek czarny. Ale amelininiowa sterówka kolori amelininiowego i czarny mostek no nie ładnawy jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Co to za model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi