Mod Team adamos Napisano 17 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 A to Wy swoje przełaje w temacie o szosach obnażacie, bezwstydnicy? Pokażę i ja.Jedyne co mam na usprawiedliwienie, że akurat tutaj w nieco bardziej uszosowionej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 fajne te przełaje fokusa chętnie sam bym przygarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 fajne te przełaje fokusa Dzęki Pokażę i ja. Podobają mi Boardman- y, z tego co słyszałem mają suporty trochę niżej osadzone niż Ridley-e i inne Europejskie przełaje Jeszcze trochę spraw technicznych o Focusie Mares AX 2.0 2015 Hamulce hybrydowe, zbiorniczek jest przy zacisku który jest połączony z klamkomanetą linką Sztywne osie w systemie RAT Okablowanie jest przeprowadzone w ramie roweru Jeżeli zaśmiecam temat to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Sporo błotka musi wpadać w tą dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitearrow Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ciekaw jestem tych hybrydowych hamulców. Jak z praktyką? Porównywalnie do hydraulicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jak z praktyką? Porównywalnie do hydraulicznych? Moje się dopiero docierają więc ciężko będzie z obiektywną opinią. Na pewno są mocne, czy mozna je porównać do hydraulików, tylko pytanie których. Tu są założone klocki półmetaliki, tarcze 160 mm. Zdecydowanie lepsze są od mechanicznych bb7 . do moich avid elixir 9 sa zdecydowanie słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 HEHHE tarczówki ma w szosie zwariowali od góraka opony to ja założe do MTB szosowe sobie i pośmigam:D moda oszalała, na tour de polone 2015 wszyscy jadą w tarczówkach ;-) Dawać dużo zdjęć A to Wy swoje przełaje w temacie o szosach obnażacie, bezwstydnicy? Pokażę i ja.Jedyne co mam na usprawiedliwienie, że akurat tutaj w nieco bardziej uszosowionej konfiguracji. 1 fota Ciechocinek 2skądś znam ten mostek gdzie to tążyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Ale to raczej nie jest rower ściśle szosowy?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitearrow Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Z "pochwal się swoją szosą" zrobiło się "pochwal się swoim przełajem". Też miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Gratulacje. Bardzo fajny, komfortowy rower, elegancka waga. Też o nim myślałem, ale ten kolor -"na żywo" - był dla mnie nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz318 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) jedni lubią blondynki inni brunetki, szczerze Darek 14 trochę mnie wystraszył swoją oceną koloru ale tylko się mile zaskoczyłem Darek 14 rozumiem, że ten kolor może Ci się nie podobać i szanuję to ja też nie lubię niektórych kolorów, ale osobom które planują zakup dokładnie tego modelu proponuję zobaczyć kol na żywo bo wg mnie jest zupełnie inny niż na http://www.trekbikes.com/pl/pl/bikes/road/endurance_race/domane/domane_5_2_compact/ niestety trudno zrobić zdjęcie aby to pokazać ale jak znajdę czas popróbuję waga przy zmienionych kołach ok 7100g więc ok cena no cóż ja wolałem dopłacić do treka po dogłębnej analizie serii endurance ten wydawał się najlepszy jak dla mnie mam jeszcze cayo więc jak się nie sprzeda będę jeździł na dwóch (pojedynczo) napiszę o różnicach i czy warto, na razie widzę różnicę w geo dla mnie na + pogląd zdjęcie w garażu Edytowane 4 Stycznia 2015 przez lukasz318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Inny kolor? Na stronie w linku widzę pomarańczowy, lekko "przybrudzony" i na pewno nie jest to żadna żółcień. Wg mnie kolor na stronie jest zbliżony do koloru w rzeczywistości, odbiegającego od ogólnie przyjętych szosowych kolorów ale jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Oczywiście to tylko sprawa gustu. Na tym modelu jeździłem i bardzo mi się podobało, zarówno pod względem komfortu jazdy, jaki i geometrii. W mojej ocenie rower jest naprawdę świetny. Czy udało się Tobie uzyskać jakiś rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Śliczny rower i malowanie, łykam jak pelikan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz318 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak -19% czytając posty o rabatach na forum trudno się nie targować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Spec dostał nowe koła, teraz powinien latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom7 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Świetnie wygląda ten Spec a te koła mmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Spec piękny. Z ciekawości, ile takie cudeńko kosztuje jeśli wolno zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ok 20 tyś kosztuje jak to ten mogel co ja myślę "Venge Pro Race Force" Ja za dwa tygodnie może będe miał właśnie Venge Pro Race Force, jak się uda to w czwartek zamawiam Yoschi Gratuluje pięknego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Owijka jakas taka krotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Taka kiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom7 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Swoją pierwszą szosę niestety od marce będę ujeżdżał- dodam później zdjęcia jak będą ją miał. Z ciekawości jaki koszt takich kół? Te obręcze chyba dają mniejszy opór powietrza, lepszą aerodynamikę. Choć mogę się mylić dopiero wchodzę do tego środowiska. Ile takie obręcze mogą kosztować bo jak patrzę to same wysokie modele to mają? Oświeci mnie ktoś Edytowane 8 Stycznia 2015 przez venom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 W chinach za dwa tysiące złotych poskładasz takie koło jak te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Bardzo piękna kolorka I nawet biały kolor mi się podoba Białe rowery są ładne. Mają prestiż na ulicy -) Swoją pierwszą szosę niestety od marce będę ujeżdżał- dodam później zdjęcia jak będą ją miał. Z ciekawości jaki koszt takich kół? Te obręcze chyba dają mniejszy opór powietrza, lepszą aerodynamikę. Choć mogę się mylić dopiero wchodzę do tego środowiska. Ile takie obręcze mogą kosztować bo jak patrzę to same wysokie modele to mają? Oświeci mnie ktoś Są więcej podatne na boczny wiatr. I takie koła są na bardziej płaski teren. O niskim profilu są tzw górskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 W tym wypadku przeciwskazaniem jest kupowanie za duzej ramy. W 99.9% przypadkach w szosie, mostek bedzie na minus. A nawet, jak z jakis powodow, pomijajac niewiedze i "pierwsza szose", kiera musi byc wyzej, lepiej jest to osiagnac podkladkami ale caly czas z mostkiem na minus. Przy takim ustawieniu zachowana jest ciaglosc linii mostek-kiera, bez jej lamania, jak to ma miejsce w ustawieniu mostka na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi