Strek Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Cube Nuroad Pro . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Fajny, jaką tam szeroką oponka wejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Jak to jest szosa to mój długopis jest markerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Na feldze 28 cali 40mm bez problemu... gdzieś na forach niemieckich widziałem że upychali większe rozmiary ale z felgą 27,5 cala. Teraz, Sobek82 napisał: Jak to jest szosa to mój długopis jest markerem. Gravel ...ale z pełną szosową Tiagrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Jest od tego temat "gravel, przełajki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Teraz, Sobek82 napisał: Jest od tego temat "gravel, przełajki" Ok. Nie będę dublował zdjęć i zapychał forum Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Strek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bliitz Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Rower jeszcze nie wyjechał na szosę a już wjechał upgrade Tarcze wymienione na dura-ace 140mm. Przy okazji mam na sprzedaż nowe zdjęte z niego tarcze ultegra 160mm. Jeszcze tylko czarny łańcuh KMC i jakaś czarna kaseta i będzie niewykrywalny Edytowane 19 Stycznia 2021 przez bliitz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigfir Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) U mnie występuje nie tyle szosa, co maszyna uniwersalna Eker 6.0 z 2019 z "drobnymi" modyfikacjami . W secie szosowym 9,4- 9,5 kg. Radzi sobie lepiej niż przyzwoicie i wśród typowych szos. i jeszcze na gumach 32.. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Zigfir 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sil_afein Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 2 godziny temu, Zigfir napisał: U mnie występuje nie tyle szosa, co maszyna uniwersalna Eker 6.0 z 2019 z "drobnymi" modyfikacjami . W secie szosowym 9,4- 9,5 kg. Radzi sobie lepiej niż przyzwoicie i wśród typowych szos. Całkiem fajny Jaki tam masz rozmiar tarcz na korbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigfir Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Teraz, Sil_afein napisał: Całkiem fajny Jaki tam masz rozmiar tarcz na korbie? Obecnie siedzi tam Ultegra FC-R8000 50-34. Ponoć większe nie wchodzą, ale też rzadko brakuje. Oryginalna korba to pozagrupowa SHIMANO RS 510 46/36T. Tym sposobem powiększył się zakres przełożeń i zamortyzowała się kaseta 11-30, na kółkach szosowych. Trochę kłopotów było z linią łańcucha, bo ramie korby zawadzało o niego w układzie 50x11, ale udało się to ogarnąć dodatkową podkładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Pro forma przypominam, że , to wątek "galeryjny" nie dyskusyjny. Dyskusję proszę prowadzić w innych miejscach lub na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Najnowszy nabytek: Pierwszy karbon i w sumie pierwsza prawdziwa szosa. Póki co udało się przed ulewą zrobić tylko kółko dookoła bloku ,ale od razu było czuć różnice do mojego Tribana RC100. Nie mogę się doczekać pierwszej konkretnej jazdy! Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Dziaku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigfir Napisano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 o 12:53, Zigfir napisał: U mnie występuje nie tyle szosa, co maszyna uniwersalna Eker 6.0 z 2019 z "drobnymi" modyfikacjami . W secie szosowym 9,4- 9,5 kg. Radzi sobie lepiej niż przyzwoicie i wśród typowych szos. No jak mnie wkurza ten brak edycji... Oczywiście Esker 6.0, a nie Eker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 ^ No to mógł być chociaż Ekler. Byłby smaczniejszy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sil_afein Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W końcu miałem czas, żeby ogarnąć do końca nowy rower. Co prawda jeszcze kilka rzeczy będę w nim zmieniał (owijka, koszyki na bidon, w przyszłości Di2), ale już wygląda jak miał wyglądać. Rura sterowa docięta, pozycja ustawiona. Nic tylko jeździć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosoj Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam wszystkich i się chwalę: rama i widelec Pilot RR, osprzęt i koła Campagnolo. Pierwsze wrażenia super 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Dla odmiany coś z rynku stalowego. Ritchey Logic Road Disc 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwadrat200 Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Dziś był pierwszy w życiu wyjazd szosa hymm. Nie wiem czy się polubimy. Chyba mtb jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Jakbym miał tak ustawione siodełko to też bym narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Klamkomanetki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Patrząc na ustawienie siodełka i długość mostka można wywnioskować, że ta rama jest za duża. Dużo za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 No na oko rama na gościa 190+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Ale to widać że właściciel panicznie wręcz go skraca... ciężko polubić tak mocno niedopasowany rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Sztyca wysunięta dość wysoko. To nie wygląda na za dużą ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi