nightwatch Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 5.08.2020 o 01:28, joesatch napisał: Kurcze gdzie wy takie promocja znajdujecie ?! Pozdrawiam Raz sie skusiłem na promocję z OLXa, okazało się że numery seryjne ramy z jakiegoś powodu były zeszlifowane. Wymiksowałem się z tego zakupu bo nie było opcji załatwienia sprawy tak żeby sobie nie zaszkodzić. Jak coś wygląda zbyt dobrze żeby było prawdziwe to lepiej sprawdzić zawczasu niż wziąć udział w transakcji z wadami prawnymi. Edytowane 14 Grudnia 2020 przez nightwatch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bliitz Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Nowy Canyon Aeroad CF SLX 8 2021 Edytowane 2 Stycznia 2021 przez bliitz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciejol Napisano 2 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Na bogato z tym Canyonem. Też się na niego czailem ale padło na innego kocura. Edytowane 2 Stycznia 2021 przez maciejol 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Vitus 787 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Witam. Na dniach trafiła mi się taka używka z którą próbuje dojść do ładu co za rocznik itd. Na stronach z katalogami Raleigh jakoś nie udało mi się jej znaleźć choć podobne egzemplarze w necie na fotkach można odnaleźć. Na forach anglojęzycznych w tematach znalazłem korespondencję z 2006 na temat tego roweru czyli jest pewien trop . Na ramie wstawki firmy Dedacciai ale marka przecież nie włoska więc rama chyba robiona przez Dedacciai dla Raleigh...jeśli tak to powinna być dobrej jakości. Podpowiedzcie mi czy Raleigh wypuszczał takie modele onegdaj?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tak na szybko - kluczowym jest tutaj napis "microsoft". Kiedyś raleigh sponsorował jakąś drużynę microsoft coś tam i rowery na których śmigali były oznaczane zarówno logiem raleigh jak i dedacciai (głowy nie dam ale może wtedy włosi robili wszystko co z karbonu dla raleigh'a). Ty masz pewnie jakąś "limitowaną edycję kolekcjonerską" (i dlatego jej nie ma w katalogu) z alu ramą, którą dla spójności też prawdopodobnie dedacciai zrobiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Mam Pinarello Dyna z okolic '95 i też nie mogłem, niewiele znalazłem o tym rowerze. Taki jak mój nie występuje w całym internecie, długo i dużo szukałem, w większości występuje jako Banesto Team. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Grzebałem dziś trochę przy Raleigh-u i z tego co widziałem widelec ma karbonowy, rama alu. Mostek, widelec, sztyca wszystko z Deda, za wyjątkiem siodełka Havoc i kompletnego osprzętu 105...co mnie cieszy ma zewnętrzne łożyska suportu więc wymiana korby kiedyś tam nie powinna nastręczać problemów. Koła to shimano WH-R550. Opony Continental Gatorskin 700x 23 .Ponieważ rama trochę na mnie za duża będę dawał krótszy mostek i od razu zapytam znawców tematu bo widła z karbonową rurą jeszcze nie miałem czy muszę stosować pastę pod obejmę mostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Trek 1500 slr Mam go od tygodnia i jeszcze nie jeździłem no trochę przed domem, ale śnieg deszcz niepogoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Fajny kolor, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Wiesz co to trochę chyba kameleon mieni się. A fajnie pod pasowało bo mtb mam też treka niebieskiego tak więc pasuje do "stajni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid29er Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 W dniu 2.01.2021 o 23:04, maciejol napisał: Na bogato z tym Canyonem. Też się na niego czailem ale padło na innego kocura. ehh wiejska droga ,mały ruch, gładki asfalt, piękna pogoda i przystanek pks do odpoczynku Nic więcej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwadrat200 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hej! Oto moja Bianka Tak było w tym sezonie: Tak jest teraz (ostatnie zmiany po sezonie: zmiana stożków z szytki na dętkę, zmiana korby na R8000 z blatami semicompact Rotor Qrings i pomiarem mocy InPeak): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Mój Stealth 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dobrze jak rowerek jest czarny z dodatkiem czarnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Teraz, bombka napisał: Mój Stealth Niewykrywalny dla radarów?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Co to za koleczka wrzuciles do przerzutki? Nie jest teraz glosniej jak bylo z oryginalnymi i jaka to jest przerzutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 7 godzin temu, revolta napisał: Dobrze jak rowerek jest czarny z dodatkiem czarnego.... Myślałem nad szarym, ale @Accent_Szaj przekonał mnie do czarnego, z resztą nazwa to też jego pomysł 7 godzin temu, Strek napisał: Niewykrywalny dla radarów?! I o to chodziło 7 godzin temu, 1415chris napisał: Co to za koleczka wrzuciles do przerzutki? Nie jest teraz glosniej jak bylo z oryginalnymi i jaka to jest przerzutka? Przerzutka to Tiagra, wymieniłem wózek na karbonowy, kółeczka aluminiowe, 17T na łożyskach ceramicznych. Jeżeli chodzi o hałas, to w mojej ocenie chodzi nawet ciszej niż oryginał, a sama praca przerzutki jest o wiele lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 11 godzin temu, bombka napisał: Stealth Ja pierdziu, ale pięknie wyszedł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Faktycznie ładny. Tylko te duże kółka w tylnej przerzutce wyglądają jak bałwanek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giovanni_Cigno Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 2 godziny temu, Mareq_BB napisał: te duże kółka w tylnej przerzutce wyglądają jak bałwanek E tam, mi się z miejsca wydaje, że patrzę na ceramic speedy. Bardzo sensownie wyszedł ten rower. Design "BoB" (Black on Black) zawsze wygląda dobrze, nie ma chyba lepszego malowania dla roweru. Ciekaw jestem jak z czasem będziesz oceniał sztywność ramy. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 8 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Ja pierdziu, ale pięknie wyszedł Też mi się podoba 7 godzin temu, Mareq_BB napisał: Tylko te duże kółka w tylnej przerzutce wyglądają jak bałwanek . To biżuteria na zimę 4 godziny temu, Giovanni_Cigno napisał: Ciekaw jestem jak z czasem będziesz oceniał sztywność ramy. Sam jestem ciekawy jak się będzie spisywał w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 22 godziny temu, Strek napisał: Niewykrywalny dla radarów?! Dla fotoradarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemrod82 Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Moja szoska: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodo Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Mój Canyon Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Nodo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi