Sm0k Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 29 minut temu, 1415chris napisał: Patrzac na drzwi garazu, teraz rozumiem, czemu wziales ten kolor Haha, to nie mój garaż :-) Niebieski to mój ulubiony kolor więc nie miałem wyboru - musiałem kupić propela w kolorze "electric blue" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Ilość podkładek pod kierownicą jest ...... spora. Coś Dżajantowi nie poszło z produkcją tego roweru... różne koła, przedni hamulec źle założony..... ja bym oddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sm0k Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 4 godziny temu, durnykot napisał: Ilość podkładek pod kierownicą jest ...... spora. Coś Dżajantowi nie poszło z produkcją tego roweru... różne koła, przedni hamulec źle założony..... ja bym oddał. Nic dziwnego, że rower był przeceniony :-) A tak na poważnie... ilość podkładek też mi się nie podoba i pewnie się znacznie zmniejszy po bike fittingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Jeżeli zdjęcie nie przekłamuje, to masz kiepsko ustawione siodełko. No ale co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Opony założyłem na początku roku a dziś pierwsze w tym roku 25 km Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos92 Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Edytowane 7 Lipca 2020 przez Kamilos92 Zmiana zdjęcia na "zdjęcie z jedynie słusznej strony" na prośbę 'durnykot' ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 7 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 @Kamilos92, wrzuć zdjęcie roweru z jedynie słusznej strony ( od strony napędu ) zanim Cię szosowe bojówki zgarną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Noooo ale reszty elementów nie poprawiłeś Złe ustawienie korby, złe przełożenie, złe ustawienie wentylków, siodło ma chyba nos zadarty do góry, klamki też raczej za wysoko Pedały mtb przemilczę ale te kapturki zdejmij i wywal bo wieś straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 W dniu 7.07.2020 o 11:15, durnykot napisał: @Kamilos92, wrzuć zdjęcie roweru z jedynie słusznej strony ( od strony napędu ) zanim Cię szosowe bojówki zgarną . Pokazywanie kazdego roweru od (wulgaryzm) strony, jest pokazywaniem roweru od (wulgaryzm) strony. Tu szosowe bojowki nie maja nic do rzeczy. Jak juz ktos decyduje na podzielenie sie z innymi widokami swojego roweru, to niech to bedzie zrobione porzadnie, z wizualnym poszanowaniem odbiorcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Chris, nie przesadzajmy z tym „ jedyną słuszną” strona roweru do zdjęć . Zdjęcie z innej strony nie jest dla mnie oznaką braku szacunku . Rower wyglada tak samo z każdej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 No jak masz rowery z napedem po obu stronach, to tak, zgadzam sie, wygladaja tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Napęd nie jest chyba najważniejszy w rowerze. RED AXS czy Dura Ace Di2 na bylejak poskładanej ramie z kołami ze starego Rometa będzie wyglądał kiepsko z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyx Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Spec tarmac expert sl6 56 nówka kupiony za 7k z 18k pełna ultegra 8000 + wymienione koła na campy bory one 35 z powierzchnia hamowania ulepszona ac3 też w promocyjnej cenie 3k jak nówki warto śledzić olx Do wymiany szytki pedały na dura Ace i kierownica jakaś aero w przyszłości waga z lampkami stix 7,3kg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munioman Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Witam serdecznie, Poniżej chwalę się swoim szosowym rowerkiem który w zasadzie ostatnio bardziej robi za turystyka: Jest to Triban 500 z Decathlona. Jak na szosę cieszy (szczególnie w turystycznych zastosowaniach) że ma 3 blaty z przodu i dużo punktów mocowania. Z modyfikacji to mostek podnoszący kierownicę o 30mm z regulacją kąta, lemondka i wygodne siodełko żelowe (na tym zdjęciu ma nisko "nosek", obecnie mam bardziej na płasko ale chyba wrócę do ustawienia ze zdjęcia). Mostkiem nie mogę w tej chwili regulować kąta bo są za krótkie linki do tego, nie wiem czy się bawić w wymianę samemu bo problem jest z tymi pod owijką. Na oponach 700x28 daje radę nawet w lekkim terenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 W dniu 9.07.2020 o 20:39, hyx napisał: Spec tarmac expert sl6 56 nówka kupiony za 7k z 18k pełna ultegra 8000 ...... Kurcze gdzie wy takie promocja znajdujecie ?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Mam i ja! Czaiłem się z 3 lata, wczoraj kupiony, dzisiaj zrobiłem na nim 10km i czułem się jak podczas gwałtu. Tutaj jeszcze brudas ze starymi pedałami, owijką, i za wysoko podniesionym siodełkiem. To była moja pierwsza przejażdżka, nie myślałem, że można tak szybko jechać na rowerze. Osprzęt pełna 105, 2x10 (nowy napęd, niecałe 200km przebiegu). Obiecuję, że następne foto będzie takie, jakie powinno być pierwsze Idę szukać tematów o siodełkach! PS. Musiałem, cieszę się jak dziecko! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danteforum Napisano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Moja pierwsza szosa. Kross Vento 5.0 2020 105 r7000 Miałem trochę problemów jak np krzywy hak przerzutki czy odległość wózka od szprych, ale chłopaki na forum pomogli. Tak jak i pomogli wybrać w/w rower, za co bardzo dziękuję!!! Wiem, że sakwa troszkę wioska jak i uchwyt na telefon, no ale jedno o drugie mi się przyda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibizibus Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Może dam coś innego bo same Gianty, Krossy...:) Fondriest TF2 2008 Z oryginalnych części wymieniony mam Mostek na Ritchey Carbon i Kiera na OG-Egevkin Carbon Opony to Pasak 1600 gr aluminium i opony do tego Verdestein Fortenzza Senso. Waga całkowita 7,5 kg trochę za duzo, ale jak będę miał na Karbonowe opony to wymienię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 (edytowane) Edytowane 20 Września 2020 przez maciejol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 To jeszcze szosa, czy bardziej mistyczny gravel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Szosa na błoto, wczoraj ubrane nowe laczki 700 x 38 i testowane. I mnie dopadła chęć ,,ugrawelowienia,, mojej Domanki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi