shaand Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 ??? Coś chyba poszło nie tak jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmk83 Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 W dniu 29.03.2020 o 22:02, maciejol napisał: Piękny rower. Jaki jest powód jego sprzedaży? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 przesiadam sie na rower aero, jest juz zamowiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2020 przez kemot1974 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 4 godziny temu, kemot1974 napisał: Emonda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Domane SL5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 25 minut temu, kemot1974 napisał: Domane SL5 i jak sie sprawuje?? możesz napisać kilka zdan od siebie na jego temat ?? biore go mocno pod uwage , zastanawiam sie rowniez nad CANYON ENDURACE CF SL DISC 7.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 10 godzin temu, Grzeszaldo napisał: i jak sie sprawuje?? możesz napisać kilka zdan od siebie na jego temat ?? biore go mocno pod uwage , zastanawiam sie rowniez nad CANYON ENDURACE CF SL DISC 7.0 cześć, na tą chwilę za dużo nie powiem, dopiero dwie jazdy , prawie rok nie siedziałam na rowerze z powodu kontuzji. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, to moja druga szosa o geometrii endurance. NA plus możliwość zamontowania szerokich opon i ISO Speed z tyłu i przodu, na drodze szutrowej prowadzi się dobrze i stabilnie. Oglądałem i czytałem kilka testów na forach zagranicznych, dodatkowo miałem możliwość przetestowania roweru przez zakupem, dlatego się na niego zdecydowałem. Według opisów rower mocno uniwersalny, na drogę , oraz jazdę poza asfaltem. Fajny patent ze schowkiem na dętkę , klucze i inne rzeczy, konstrukcja roweru bardzo sztywna i zwarta, bardzo dobrze się prowadzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Panowie, ladne rowery, a robicie im zdjecia od "dupy" strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 22 godziny temu, 1415chris napisał: Panowie, ladne rowery, a robicie im zdjecia od "dupy" strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Teraz lepiej, ale jeszcze nie idealnie. Korba nie tak ustawiona, wentyle w kołach na godzinie 6, itd.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Do takich zdjec, w takim temacie wystarczy jak jest zdjecie od dobrej strony. Aczkolwiek robiac jakas porzadniejsza sesje zdjeciowa, mozna pomyslec o drobiazgach. Przy jednym zdjeciu, najlepiej jak jest to prostopadle ujecie. Wtedy najwiecej widac. Kiedys na forum sporo dzialo sie w projektach rowerowych, tym samym bylo duzo ekshibicjonistycznych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 @kemot1974, dodam jeszcze ,że masz nie skoszony trawnik, nie pograbione przy wejściu.... No i koszyk na bidon nie pasuje trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 W dniu 15.05.2020 o 17:56, durnykot napisał: @kemot1974, dodam jeszcze ,że masz nie skoszony trawnik, nie pograbione przy wejściu.... No i koszyk na bidon nie pasuje trochę . Ale grill w kolorze roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 @kemot1974, miałem Domane ALR 4 disc , miodzio rower. Napisz jak pracuje iso speed z tyłu i z produ, czy masz regulację iso z tyłu ? Nie wiem czy to ma sens, ale mógłbyś tego Treka porównać do poprzednio używanego Gianta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 21 godzin temu, Jurcyk napisał: @kemot1974, miałem Domane ALR 4 disc , miodzio rower. Napisz jak pracuje iso speed z tyłu i z produ, czy masz regulację iso z tyłu ? Nie wiem czy to ma sens, ale mógłbyś tego Treka porównać do poprzednio używanego Gianta ? @Jurcyk- regulacji z tyłu nie ma, jest w wyższych modelach. Tak jak pisałem koledze wcześniej , osobiście odczuwam zalety iso-speeda. Miałem juz kilka razy przyjemnosc zjechać z asfaltu na drogi szutrowe i rower naprawdę sie dobrze prowadzi i tłumi drgania. Jak dla mnie ma bardzo zwartą i sztywną konstrukcję. Jest bardzo wygodny. Chcę jeszcze założyć szersze opony ( aktualnie mam 700 x 32) i zobaczyć jak jazda z szerszymi oponami. Do tego ten lakier i detale wykończenia robią robotę Do Gianta nie odważę się na porównanie, za krótko testuję Trek-a, może za 2-3 miesiące coś więcej napiszę o porównaniu obu modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 @kemot1974 miałem w Domane sztycę Ergona CF3 i naprawdę robiła robotę a oponki założyłem Chalenge Strada Bianca Race zwijane, bardzo łatwo wchodziły na obręcz, były w rozmiarze 33C , polecam, szczególnie na szutry. Ale tak naprawdę to wszystko to jest mało w porównaniu do dobrej karbonowej ramy jaką potrafi od lat budować Trek.Gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 2x Scott Addict 20 disc 2020. Bardzo przyjemny endurance. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Już jakiś czas to moja maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Świetny kolor taki szaro biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 No fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sm0k Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Śmigam tym sprzętem od 4 tygodni i jak dotąd jestem z niego bardzo zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Patrzac na drzwi garazu, teraz rozumiem, czemu wziales ten kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi