radziuGD Napisano 29 Września 2018 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Jeszce jeden czarny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argi Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Bardzo ładny rowerek. Też idę w kierunku czarny mat i rozważam opcję wysoki stożek mat plus czarna opona lub opona z białym paskiem. Sam nie wiem. Wg mojego gustu usunąłbym te naklejki na obręczach i zrobił symulację z czarnymi oponami. Rowerek miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Dzięki, szytki nie przyuważyłem przy zakupie że jasny bok mają, ale wygląda to dobrze, może następne wpadną czarne, na kolach to niestety nie naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Nie no, beżowe boki szytek dają +50 do rasowości. Fajnie grają wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 piękny rower i beżowe szytki wyglądają bardzo rasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 (edytowane) Kuota Korsa Lite Edytowane 2 Października 2018 przez Pegasus brak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Kuota Korsa Lite w nieco jesiennym wydaniu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 7 Października 2018 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 (edytowane) http:// Mój nowy budżetowy nabytek. Edytowane 7 Października 2018 przez zadra1965 literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Misiek^^ Napisano 10 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 10 Października 2018 I jeszcze jeden czarny 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Pierwsze kilometry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Terra Edytowane 19 Października 2018 przez Shadow3m dodanie zdjecia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Nie ten wątek - to gravel a nie szosa Gravelami chwalimy się w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Gdzie i za ile kupiłeś tą terra bo też zastanawiałem się nad nią i jestem z Trojmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 5 godzin temu, Eazy napisał: Nie ten wątek - to gravel a nie szosa Gravelami chwalimy się w innym temacie Przepraszam, nie widzę opcji edycji/usuwania, może jakiś admin przeniesie 3 godziny temu, maczet190399 napisał: Gdzie i za ile kupiłeś tą terra bo też zastanawiałem się nad nią i jestem z Trojmiasta Ja akurat brałem powystawowy M20 z allegro za 9,5, wiec raczej mało pomocny będę. Wcześniej planowałem zamówić m30 w indywidualnym malowania na jeden z sklepów w Gdańsku, czas oczekiwania to niby 4 tygodnie, rabat 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andmatdom Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Może to nie szosa, może to nie ten wątek, ale tak piękny rowerek że trzeba się wszędzie pochwalić Gratuluje zakupu Edytowane 19 Października 2018 przez andmatdom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 6 godzin temu, andmatdom napisał: piękny rowerek Rower zacny Sam przyglądałem mu się dłuższy czas, bo wisiał na Allegro, ale niestety nie mój rozmiar (za mały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommyMasta Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Rewelacyjna kolorystyka tego roweru Ogólnie, nie przepadam za zielonym kolorem ramy, ale ten model prezentuje się świetnie - to przejście w żółty, pomarańczowy do czerwonego w tylnym trójkącie pasuje idealnie. Zazdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 No właśnie ja też nie jestem fanem zielonego, ale tu nie zastanawiałem się długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Własnoręcznie złożony custom na ramie i widelcu Orbea Avant. Osprzęt to shimanowski miszmasz, koła to czeskie Remerx. Wagowo bez pedałów i koszyków 9.1kg. Szczegóły w garażu. Na górnym zdjęciu z siodłem Charge Spoon, jeszcze nie testowanym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 26 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2018 W dniu 19.10.2018 o 09:07, Eazy napisał: Nie ten wątek - to gravel a nie szosa Gravelami chwalimy się w innym temacie Nie bądźmy ortodoksyjni. Nigdzie nie jest napisane ,że tym nie można po szosie, tym bardziej że Orbea pozycjonuje Terrę jako All-Road ( gravel, szosa , ewentualnie CX ). W sumie patrząc na przeznaczenie, to ten rower nigdzie nie pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ortogonalny Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 14 minut temu, durnykot napisał: Nie bądźmy ortodoksyjni. Nigdzie nie jest napisane ,że tym nie można po szosie, tym bardziej że Orbea pozycjonuje Terrę jako All-Road ( gravel, szosa , ewentualnie CX ). W sumie patrząc na przeznaczenie, to ten rower nigdzie nie pasuje . Pytanie: czy gravel to taka szosa, którym można kręcić po żwirze, czy też to taki góral, którym w miarę szybko można kręcić po szosach. Liczy się baranek, czy grubsze opony. Sam pojęcia nie mam :) Ale rower fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robpin Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Moja pierwsza szosa - CUBE Aerial. Używany ale jestem bardzo zadowolony. W pełni mi wystarcza jak na początki w amatorskim kolarstwie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Trek Domane ALR 4 Disc wyrwany dzisiaj na wyprzedaży, żeby go kupić musiałem sprzedać Konia , ale rower świetny, wczoraj zrobiłem przejażdżkę na ALR5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 W dniu 23.11.2018 o 21:11, Jurcyk napisał: Trek Domane ALR 4 Disc wyrwany dzisiaj na wyprzedaży, żeby go kupić musiałem sprzedać Konia , ale rower świetny, wczoraj zrobiłem przejażdżkę na ALR5 Cześć Jurek Super moje gratki No to teraz jak będziesz w mojej okolicy na urlopie to asfaltem do mnie do Ustki wpadniesz. Na pocieszenie napiszę że niedawno położyli nowy asfalt na najgorszym odcinku z Ustki do Wytowno. Jeszcze raz powodzenia i niech Ci się dobrze jeździ. Jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 8 godzin temu, jka napisał: Cześć Jurek Super moje gratki No to teraz jak będziesz w mojej okolicy na urlopie to asfaltem do mnie do Ustki wpadniesz. Na pocieszenie napiszę że niedawno położyli nowy asfalt na najgorszym odcinku z Ustki do Wytowno. Jeszcze raz powodzenia i niech Ci się dobrze jeździ. Jka Dzięki Jurek na pewno przyjadę do Ustki. W przyszłym roku prawdopodobnie będę ponownie stacjonował w Gardnie Wielkiej. Możemy też pojeździć po szuterkach bo już sobie kupiłem odpowiednie laczki. pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi