maciejol Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Ooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZESCTUSLAWOMIR Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Moja pierwsza szosa Kross Vento 3.0 2017r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Uczcie się jak pokazywać rowery od kolegi @@maciejol @@CZESCTUSLAWOMIR, początkowo myślałem, że o lokalne składowisko odpadów oparłeś ten rower i zrobiłeś zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filmic Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 cześć! Witam wszystkich, właśnie kupiłem takie cudo i trochę się nim pochwalę! Marka chyba mało znana [bIRK], ale osprzęt całkiem zacny wideł carbon, kiera carbon, Shimano 105 5700 / manetki Tiagra suport BB30 / korba FSA Omega - i tu będę miał pare pytań, ale to inne wątki Opony na razie 700x23, ale chciałbym coś bardziej przełaj (w oryginale były Schwalbe Racing Ralph 700x33c) waga: ~10,5kg co myślicie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Myślimy,że to nieodpowiedni dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomid Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2017 przez tomid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whan86 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Vento 3.0, chiński szrot za 2999 ale piękny jest i jeździ szybko ;-) Vento 3.0, chiński szrot za 2999 ale piękny jest i jeździ szybko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz16 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) chiński szrot... kolego słabo zaczynasz na forum Edytowane 8 Czerwca 2017 przez kolarz16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 chiński szrot... kolego słabo zaczynasz na forum Mamy 2017 rok a ty nie rozumiesz co znaczy emotek - gdzie ty się uchowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) To ja też wyskoczę z kanondejlem Edytowane 9 Czerwca 2017 przez stryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz16 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Mamy 2017 rok a ty nie rozumiesz co znaczy emotek - gdzie ty się uchowałeś? Różne rzeczy mnie drażnią ale koniec tematu nie spamujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Mamy 2017 rok a ty nie rozumiesz co znaczy emotek - gdzie ty się uchowałeś? co to jest emotek?? Bozsz...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam. U mnie zmiana szosy na Author Aura 55 2016 rozmiar 48, bez pedałów 8,3 kg; tak jak na zdjęciu (pedały Shimano M520, dwa koszyki plus dwa bidony Elite, w sumie trzy lampki, torebka podsiodłowa Btwin z multitoolem i torebka Btwin na mostek do smatrfona) wyszło 9,1 kg. Fajna maszynka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Kross Vento 4.0 Dzisiaj pierwsza jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Canyon Ultimate CF SLX 7.0 [2014]. Mam go ponad trzy lata, ale pokazuję po raz pierwszy, bo to taki czarny Niemiec o nie nachalnej urodzie, chociaż jeździ się nim świetnie. Jedyne odstępstwa od specyfikacji fabrycznej: mostek Syntace F119; kierownica 3T Ergonova Team karbon; łańcuch KMC X11L; oponki Schwalbe One 23C; dętki Challenge latex. W tej konfiguracji kompletny waży 6930g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crixu Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 to i ja się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Bo dwaj bracia na przejażdżce dwoma blizniakami Bo dwaj bracia na przejażdżce dwoma blizniakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 powrót do szosy - wybór padł na Focusa Cayo na "105". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0b3k3 Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 moja pierwsza szosa, jestem zadowolony, teraz stoję przed bardzo trudnym wyborem koszyków na bidon, zastanawiam się nad kolorystyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Kup tacx deva w kolorze zielonym Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Moja Kasumi . Mam ją bodaj od lutego, na tym zdjęciu w oryginale ale założyłem czarne siodełko speca z dziurą bo ciągle szukam czegoś co będzie pasować do moich 4 liter. IMG_20170526_124713 by Mr Dry, on Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherman17 Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) To i ja się pochwale. Może nie jest to Trek lub Cannondale ale jest mój pomykacz GARNELLI LUCIANO Edytowane 30 Czerwca 2017 przez cherman17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0b3k3 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Kup tacx deva w kolorze zielonym Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Tak też zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 No i fajnie :-D A swoją drogą bardzo fajne koszyki, moim zdaniem lepsze niż elite custom race i canibal które miałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepkareka Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Pierwsza szosa zakupiona w tamtym roku. Byłem jeszcze bardzo świeży w temacie, ale w sumie nie żałuje zakupu po mimo braków sprzętowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi