zgucior Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Doszły nowe kółka A co to za kółka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Z dalekiego wschodu, składane przez chłopaków z Bike Garażu w Krakowie. Karbonowe stożki 38mm pod szytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Attain Race 2016, od modelu na 2017 różni sie chyba tylko nieznacznie malowaniem Jak Twoje pierwsze wrażenia? Wygodny? Jakieś wady? Prawdopodobnie kupię Attaina z tarczami (2017r). Jaki rozmiar ramy i Twój wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Pierwsze wrażenia super, ale to pierwsza szosa w mojej karierze, więc pewnie o każdej bym tak mógł powiedzieć Geometria taka trochę spokojniejsza, więc jak dla mnie bardzo wygodny. Dość późno go kupiłem (w połowie listopada) więc do tej pory raptem niecałe 300 km udało mi się na nim ujechać i przez ten czas i dystans żadne wady się nie zdążyły ujawnić. Ewentualnie hamulce wydają mi się takie sobie, ale to pewnie przez porównanie i przyzwyczajenie do tarczowych w moim crossie, którego do tej pory ujeżdżałem No i zestopniowanie napędu (kaseta 11-34) zbyt górskie jak na mazowieckie równiny, ale na razie mi to nie przeszkadzało specjalnie, a i zawsze można zmienić. Aha, rama 53cm, wzrost/noga 175/82 Edytowane 19 Grudnia 2016 przez goTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Dzięki! W lutym/marcu z pewnością się przejadę jak będę kupował rower. Może się skuszę. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel3131 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 witam jestem nowy w temacie. Wszedlem w posiadanie fantastycznego roweru tylko mam problem z rozpoznaniem modelu. Jesli jest ktos kto moze mi pomoc to bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 chyba coś z linkiem jest nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 potwierdzam - brak uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Link nie działa. Edytowane 26 Grudnia 2016 przez crupez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Witajcie, nadszedł czas i na moją pierwszą szosę. Po długich poszukiwaniach stanęło na Giancie TCR Advanced 2, model 2017. Pogoda nie sprzyja ale i tak zabrałem go na przejażdźkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 ładna szosa, jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dziękuję. Póki co zrobiłem 30km. Do tej pory jeździłem fulem, także dla mnie twardo ale za to szybko. Rower przekracza moje umiejętności. Muszę się przyzwyczaić do wąskich opon, do innego prowadzenia i zaufać, że tak wąska guma utrzyma mnie w zakręcie na razie się poznajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 @@LukaszBike,osłonkę śrubki sztycy przymocuj i kiera chyba kapkę za nisko, w sensie za bardzo do przodu przekręcona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Wiedziałem że ktoś się dopatrzy tej osłony. Punkt dla Ciebie. Oczywiście już poszła na dół. Odnośnie kierownicy to złudzenie na zdjęciu - właściwie to jest o 1 kreskę podniesiona w górę ale jak pojeżdżę więcej to będę dopuszczał ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 A tak w ogóle to mój TCR Kupiony w połowie listopada, coś tam pogrzebałem, pozmieniałem i czeka sobie na wiosnę Nie zrobiłem na nim nawet kilometra jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Nie zrobiłem na nim nawet kilometra jeszcze Na takiej maszynie to nawet po pokoju bym pojeździł. Aż żal patrzeć, jak ma stać nieużywana do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 zgadzam się z moim poprzednikiem..... Crupez.... weź no chociaż gdzieś po kościele po jeździj czy cuś.... ...... korba 105? tylna Ultegra a jak z reszta? kupiłeś już z takim osprzętem czy to są te Twoje grzebanki? fajny rowerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Świetny sprzęt. I te koła - marzenie. To TCR2 2016? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez LukaszBike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) kupiłeś już z takim osprzętem czy to są te Twoje grzebanki? Rower kupiłem całkowicie nowy w fabrycznej specyfikacji. To są właśnie te moje grzebanki Tylną niemal nową ultegre miałem w mojej starej szosie, która obecnie będzie służyć jako rower wycieczkowy/treningowy, to przełożyłem. Z pozostałych modyfikacji to koła, kaseta 12-25, blaty 52/36, siodło SLR XC (Chinol na focie na próbę), czarna owijka, koszyki carbon, karbonowe stery FSA. Chyba tyle. Aaa, wywalone prowadzenie linek wewnątrz ramy, bo się tłukło Crupez.... weź no chociaż gdzieś po kościele po jeździj czy cuś.... Godzine na rolkach śmigałem, ale to się ni liczy To TCR2 2016? Tak. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez crupez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xonix29 Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 'Szosa' na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ładnusi ale do czego to dochodzi - szosa w polu a MTB na asfaltach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 A tak w ogóle to mój TCR Kupiony w połowie listopada, coś tam pogrzebałem, pozmieniałem i czeka sobie na wiosnę Nie zrobiłem na nim nawet kilometra jeszcze Piękna szosa. Nie udzielam się w tym temacie, bo szosy średnio mi się podobają, ale Twoja jest naprawdę kozacka. Jakbym miał kupować kiedyś taki rower, to właśnie coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop90 Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 To i ja sita pochwalę. Co prawda nie jest to mega wypas ale w sam raz na dalsze zmiany. Niedawno kupiony Felt f75 (2015) pełna 105, jeszcze nie sprawdzony w terenie ale coraz bliżej na pierwszy wyjazd. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 O k... !! Te koła to chyba gdzieś do cyrku Brzydszych chyba jeszcze nie widziałem...naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Faktycznie rowerek piękny, a kółka... paździerz totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi