zibra Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Co to za kółka Roval dokładnie? Jaka wysokość obręczy? Rapide SL35? Bardzo zgrabny Spec. Edytowane 2 Października 2016 przez zibra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 To są koła Roval Rapide CLX 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Specialized Tamrak GdzieRak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Mój Specialized Secteur, zakupiony na początku roku. Dzielnie służył cały sezon. Wiosną może pójdzie pod młotek, bo zmieniłbym geometrie na coś bardziej sportowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Mój nowy nabytek Specialized Tamrak 2015r. za mostek na plusie minus pięć z lansu i nawet już wybaczyć by Ci można tego "tamraka" ale a za bidony treka w specu to jedyne co Ci się nalezy to ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 @@zgucior , za mostek na plusie minus pięć z lansu i nawet już wybaczyć by Ci można tego "tamraka" ale a za bidony treka w specu to jedyne co Ci się nalezy to ........ Bidony to są stare a nowe są dopiero zamówione a na treningu trzeba coś pić Mostek do góry taką mam pozycję ponieważ barki mnie bolały przy niższej pozycji. Teraz postaram się wyćwiczyć barki w okresie zimowym i pomyśle o nowej pozycji niższej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Dobrze dobrales rozmiar ramy? Dla mnie wyglada, ze wiekszy rozmiar bylby lepszy. Wyzsza glowka, mozna dac mostek na minius, ewentualnie zrezygnowac z podkladek. Sztyca, przynajmniej tak to widac na tym zdjeciu, jest wysunieta dosc wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 chyba Ci się Marcinie temat pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Ehhh faktycznie nie w porządku. Usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 ale rower ładny, wklej go jako Twoją szosę choć chyba już kiedyś była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Była i jest moja, przynajmniej jeszcze jest moja . Wpadł do głowy nowy projekt i ta szuka nowego właściciela. A wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry_1910 Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Z serii moja pierwsza szosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Coś poszło nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry_1910 Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Z serii moja pierwsza szosa No to jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 @jerry_1910 rama super , chodź nie kompletny jeszcze i zdjęcie zrobione ze złej strony , co on ma ma ? rozpisz się proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry_1910 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Fuji transonic Rama w Carbonie Napęd: shimano 105 Korba: oval concepts 520 suport: Praxis Obręcze: Vera Corsa Opony: Vittoria Zaffiro Czekam jeszcze na pedały I buty, potem czas na pierwszą przejażdżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominuts Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Fuji transonic Rama w Carbonie Napęd: shimano 105 Korba: oval concepts 520 suport: Praxis Obręcze: Vera Corsa Opony: Vittoria Zaffiro Czekam jeszcze na pedały I buty, potem czas na pierwszą przejażdżkę To transonic 2.7?Po osprzęcie tak chyba wynika Sam mam transonicka 2.5 rowerek świetny i szybki, ale jego największa wada to koła jak chcesz z niego wszystko wycisnąć proponuje zainwestować w nowe koła. Na tą porę roku bym tez zastanowił sie nad zmiana opon przy tych trochę deszczu i jest masakra, ja po dwóch glebach zainwestowałem w nowe oponki Rower super lekki, szybki świetny na płaskie tereny gorszy na góry i pagórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry_1910 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Transonic 2.9 Koła to pierwsza rzecz jaką będę chciał wymienić, mam nadzieję że coś uzbieram do nowego sezonu, a zimę sie jakoś przemęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_KJ Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Zrobiłem parę zdjęć to się w końcu pochwalę:http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/3591-kj-romet-jaguar-1983/KJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nvlacid Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 a a tutaj mój Canyon aerod. Pełna ultegra Mavic cosmic cxr 60 Kierownica easton aero ec70 Później wkleję moje pozostałe 2 maszyny Argon 18 gallium pro ultegra di2 i Focus izalco pro 1.0 na dura ace 9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nvlacid Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 A tutaj taka mała galeria z moimi rowerami. Pozdrawiam https://goo.gl/photos/HXzHsN6UoLytvR3j7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Nie chcialo mi sie przekladac kasety, bo nie wiem gdzie jedziemy i jaka bedzie pogoda na weekend...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nvlacid Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 1415chris Bardzo fajna maszyna. Etap red, jak Ci się podoba? Nie miałem okazji jeszcze na nim jechać. NSW zipp to też kolejny z celów na przyszłość dla mnie. Pozdrawiam Londynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Dzięki. E-tapa mam od ok 8 miesięcy, trochę już na nim pojeździłem. Super sprawa, oprócz braku kabelkow, samo działanie jest mega. Precyzja, bez znaczenia na obciążenie, klik i zmiana. Trochę jest zabawy z dobrym ustawieniem przedniej przerzutki. Ale jak to się opanuje, to tylko ładować baterie i śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nvlacid Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Jak by mi bardzo finanse dopisały to na pewno postaram sobie prawic zestaw upgrade etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi