Matckhew Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Przód musi być jak z plasteliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko85 Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Co prawda nie jest to full carbon na Ultegrze ale również daje mnóstwo przyjemności z każdego przejechanego kilometra [emoji7] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Po wielu trudach i bólach dzisiaj przechodzi w stan intensywnej eksploatacji. Rama alu i karbonowy widelec Wilier. Reszta jak widać. 9,2 kg w takim stanie jak na zdjęciu z pedałami i bidonem (pustym). Tym samym ogłaszam konkurs na jakieś fajne imię dla mojej towarzyszki doli i niedoli Nie musi być poważne jak do trumny Zwycięzca nie pozostanie z pustymi rękoma, żołądkiem lub gardłem. Wszytko do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Piękna czarny kolor kojarzy mi się z Marysią bo moja córka uwielbia ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjetr Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Takie coś udało mi się złożyć jakiś czas temu Rama Vallega SLX, całość na Dura Ace 7400 http://www.pedalroom.com/bike/vallega-italciclo-slx-11701 przy okazji może ktoś się skusi: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22478541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 @pjert Przyznam, że rzadko zdarza się, żeby pojawił się tu rower na takim poziomie. Widać rozeznanie w temacie no i estetyka niczego sobie. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjetr Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Dzięki bardzo za słowa uznania to bardzo miłe. Nieskromnie powiem że faktycznie jest coś w tym projekcie - mimo upływu lat moje zadowolenie nie słabnie i za każdym razem jak go widzę to cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Co prawda nie jest to full carbon na Ultegrze ale również daje mnóstwo przyjemności z każdego przejechanego kilometra Kolego napisz coś więcej o tym rowerku. Jak się śmiga? Rozmiar z tego co widzę raczej M, jaki wzrost? Zmieniałeś coś w nim? Zatrzaski SPD czy inny system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 @@pjetr, ładny rower pokazany na bardzo dobrym zdjęciu. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Trochę przed czasem, prezent urodzinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Jak to młodzież teraz mówi; cool Maszyna odlotowa! Jeśli prezent przedwczesny, to może i jeszcze coś z wyposażenia dojdzie... może jakiś trenażer na zimę...? Z takim rowerem to i spać można się położyć, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Sypiam z mężem, maszyna stoi w stajni dla koni, doposażona będzie w ciągu tygodnia ma pewne braki, nie mieli na stanie, już maja, jutro odbieram Trenażera nie było i nie będzie w domu, jazda rowerem ma sprawiać przyjemność a nie karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Nie wiedziałem, że korzystanie z trenażera jest formą kary. Mój brat, który biega, pod choinkę kilka lat temu dostał bieżnię. Teraz już wiem, że został w ten sposób ukarany... zapytam się przy okazji, cóż takiego przeskrobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 O w mordę ................. śliczny ten Trek,ja to bym z nim spał a nie z Twoim mężem ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 maszyna stoi w stajni dla koni szkoda, zaśmierdnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Jeśli prezent przedwczesny, to może i jeszcze coś z wyposażenia dojdzie... Maszyna trochę doposażona, już nie wiele brakuje, czasu do jazdy mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matckhew Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 kokpit w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Tak jest, i zębami gryźć oponę! Teraz jeszcze szosowe buty i pedaly i job done. Jezdzilas juz na nim, jak sprawuje Ci sie przednia przerzutka przy zmianie na wieksza tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko85 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Maszyna trochę doposażona, już nie wiele brakuje, czasu do jazdy mi brakuje Rowerek bajka. Jaki to jest uchwyt na telefon przy kierownicy? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Jaki to jest uchwyt na telefon przy kierownicy? to oryginalny uchwyt do Garmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Nie ma lipy, pełna profeska Do zobaczenia zatem, gdzieś tam na szosie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Tak jest, i zębami gryźć oponę! Teraz jeszcze szosowe buty i pedaly i job done. Jezdzilas juz na nim, jak sprawuje Ci sie przednia przerzutka przy zmianie na wieksza tarcze? Szosowe buty i pedały nie wchodzą na razie w grę Co do jazdy to jest do du.... ten sprzęt ja na razie. Nieznośny twardy okropny, nie przejechałam wiele bo dwie jazdy 50km, przednia przerzutka pierwsza zmiana i spadł łańcuch, więcej zmian nie było. Siodełko do wymiany na takie samo jak mam w MTB Wypowiem się jak zrobię z 300 -400 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 koniecznie przekonaj się do pedałów i butów szosowych, będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 To mtb nie jest Trzeba sie przyzwyczaic. Co do przerzutki, to spodziewalem sie, ze Ci spadnie Trzeba troch poswiecic czasu, zeby ja dobrze ustawic. Wydaje mi sie, ze to jest najslabsze ogniwo e-tapa, jak sram bedzie kiedys robil upgrade, pewnie pierwsze co poprawia, to wlasnie przednia zmieniarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Szosowe buty i pedały nie wchodzą na razie w grę Co do jazdy to jest do du.... ten sprzęt ja na razie. Nieznośny twardy okropny, nie przejechałam wiele bo dwie jazdy 50km, przednia przerzutka pierwsza zmiana i spadł łańcuch, więcej zmian nie było. Siodełko do wymiany na takie samo jak mam w MTB Wypowiem się jak zrobię z 300 -400 km Jeździłaś już wcześniej na szosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi