Daniel_Wu Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Giant TCR Advanced 2 Pierwsze kilometry zrobione. Przewidywane modyfikacje to - zmiana siodełka na coś wygodniejszego... - zmiana mostka na krótszy (ewentualnie odwrócenie obecnego) Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Daniel_Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velserdelante Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 @, naprawdę ładny rower! @@velserdelante, to coś wiszące przy kierownicy to różaniec ? czy jakaś mała bomba, która czeka na odczepienie się w stosownym momencie ? Pixon, to Świętowit, z różańcem nie ma wiele wspólnego, z bombą jeszcze mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graca Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Giant TCR Advanced 2 Pierwsze kilometry zrobione. Przewidywane modyfikacje to - zmiana siodełka na coś wygodniejszego... - zmiana mostka na krótszy (ewentualnie odwrócenie obecnego) Świetną maszynę kolega wybrał! Jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILESIAN Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Witajcie:) Dokładnie tego GIANTA mam 4 miesiące w rozmiarze M/L przy 180cm wzrostu i 83 dł. wewn. nogi. Zbliżam się do 4k km i nic w nim nie wymieniałem ani nie mam zamiaru , nawet w ustawieniach nic nie kopałem:)) Nawet na forum rzadko zerkam bo każdą chwile na rower wykorzystuje a jest ciężko z czasem naprawdę... praca , dwójka małych pociech itp. Taka mała uwaga z mojej strony , po około 500km miałem w tylnym kole lekkie bicie i po kosmetycznej regulacji 4-5 szprych zaczęło mi coś tykać...po kilkudniowej analizie stwierdziłem że musi coś nie grać z naprężeniem szprych w całym tylnym kole i zawiozłem do serwisu gdzie kupiłem . Po godzinie był gotowy i do teraz młócę milimetry:)) Okazało się że miałem dobrą analizę i serwisant musiał popracować tensometrem i problem rozwiązany... PS : Muszę jakieś poważne zdjęcie w terenie cyknąć to podepnę...POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_Wu Napisano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Świetną maszynę kolega wybrał! Jaki rozmiar? Rozmiar M przy wzroście 175 cm i długość nogi 82 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Issac Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Bulls Harrier 1 2016r niewiele km zrobione ale nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Nie przepadam za aluminiowymi ramami (wiadomo "Steel is real" ), ale nie powiem - te białe akcenty ją wyszczuplają. Ładnie A jak się sprawują hamulce typu direct mount? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsooq Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Mój świeżo odnowiony Mistral. Zapraszam do obejrzenia i komentowania w temacie o renowacji: klik Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez borsooq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsooq Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 O gustach się nie dyskutuje Burdel to chyba jak by na różowo był pomalowany. Mogę czuć się bezpiecznie na drodze Odgrzeb może, ale powiem, że mi się koncepcja podoba. Tylko owijkę bym do kolru niebieską walnął, siodło także. Hamulec i klamke zieloną i byłoby fajnie. Teraz, to taka trochę bieda jest. Widać, że niedokończone. Korbę bym walnął jednorzedową pod kolor - może zieloną? Kolory fajne, zdecydowane, tylko za dużo na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Issac Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Nie przepadam za aluminiowymi ramami (wiadomo "Steel is real" ), ale nie powiem - te białe akcenty ją wyszczuplają. Ładnie A jak się sprawują hamulce typu direct mount? to moja pierwsza szosa więc nie "glupieję" i tak wydalem więcej niż planowałem. Co do hamulców Direct Mount ciężko mi je oceniać bo nie mam porównania z innymi a te w MTB to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam pokazywałem ostatnio moja szose panasonika teraz pokazuje wam drugi rowerek zrobiony z czesci ze złomu w 70% reszta kupiona za grosze rama 8zł kiera z chamulcami 2zł itd.w sumie kosztowało mnie z malowaniem siodełkiem i linkami 150zeta Coventry eagle https://goo.gl/photos/BPJWnmdZVxFjUuaQA https://goo.gl/photos/pTQ38TKzJBwPkV7B8 https://goo.gl/photos/sS5SFoES4FDPhhYE9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsooq Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 W ogóle jest bardzo fajny, ale jak za 150 pln, to jest b kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibra Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Moja kochanka na dobre i na złe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 A ta "kochanka" nie jest przypadkiem za duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibra Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Absolutnie. Rozmiar 56, wzrost 182 noga 83-84. A po czym tak wnioskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Na przykład po minimalnie tylko wysuniętej sztycy. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Darek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibra Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 To dopiero wstepne przejazdzki i pierwsza szosa. Sztyca jeszcze powedruje do gory. Mniejszy rower raczej nie wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Niebawem fotki z nowymi kołami Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez koli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Uważaj podczas jazdy bo olbrzymia dziura w siodełku Ci się zrobiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 @Xunil Gdzie kupiłeś tak tanio ramę? Jaką metodą malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Rame wychaczyłem na zlomie za 8 zl kupilem razem z kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 wiec ... drugi składak w tym sezonie.. tutaj pierwszy http://www.forumrowerowe.org/topic/153809-szosa-pochwal-sie-swoja-szosa/page-57 a teraz co to jest: PLANET X full carbon, Dura Ace, koła shimano R500, podobnie jak w pierwszej wersji koszt budowy niski a tutaj nawet mniej , jak dobrze pamiętam zamknąłem wszystko na 440 Funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 no i na tym przykładzie widać, że jednak lepiej kupić gotowca, nawet jak będzie drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 kto bogatemu zabroni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 IMO kierownica trochę dożynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi