joesatch Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 @Fisiek Tak, Edge 810. Już poszedł przed kierownice Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 (edytowane) Ja na moim 12-kilowcu jadąc w dodatku w sandałach objeżdżam niejednego karbona w spd-ach Super. Nowy Rafał Majka nam rośnie... Edytowane 17 Lipca 2016 przez Darek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Sandały, jakiś link? Chętnie spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Jesteś pewien? Bo gdybym objechał w sandałach te twoje 5637 g byłoby trochę głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Bijta sie ktory lepsiejszy! A ja was na bosaka objade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ja jeszcze mogie bez rękawiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 A to do PlayStation/Xboxa sa potrzebne rekawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 (edytowane) Bo gdybym objechał w sandałach te twoje 5637 g byłoby trochę głupio Co ja mówię "Majka"... Tu nowy Eddy Merckx rośnie. Dać chłopakowi "karbona", buty zamiast sandałów i z marszu wygrywa TdF hehe. Edytowane 17 Lipca 2016 przez Darek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Mało tego, jeżdżę bez dopingu, nawet żelami gardzę Ale proszę nie odchodzić od tematu,który dotyczy chwalenia się szosami a nie wyśmiewania tanich klasycznych kolarzówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Masz jakieś kompleksy zią ? Co by nie schodzić z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Masz jakieś kompleksy zią ? Co to jest "zią"? Jakaś nowa grupa shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Co by nie schodzić z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Że niby patriotyczny rower ? : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Bardzo ładna Corsa, tylko te okablowanie zbyteczne. W mojej Demie Leony zamontowałem prawilny bezprzewodowy licznik Edytowane 28 Lipca 2016 przez Blakeburn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyh2404 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Pierwsza szosa. Miał być Triban 500/520, ostatecznie padło na Wiliera Montegrappa. Edytowane 29 Lipca 2016 przez kszyh2404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_Wu Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Można spytać gdzie zakupiłeś i w jakiej cenie? Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyh2404 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 sklep internetowy Wiggle. W okolicach stycznia-lutego trafiłem na mega wyprzedaż, konkretnie ceny nie pamiętam, ale coś lekko poniżej 2 tys pln wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 29 Lipca 2016 przez PanPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Piotr, nie obraź się proszę, ale czy to ogromne COŚ pod siodłem jest konieczne?! Szosówka jest jak kobieta, nie tylko powinna spełniać nasze najbardziej szalone pomysły, ale też jakoś wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 to ma nazwę i nazywa się sakwa rowerowa , dzięki swojej pojemności mogę tam schować takie rzeczy jak ; portfel , zapasową dętkę , pompkę i kilka podręcznych narzędzi czy nawet zapięcie rowerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Jak widać torebkowi milicjanci są wciąż czuwają hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Ale to nie jest kobieta, gdyz nie jest szosowka, No moze tesciowa, czyli taki przelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velserdelante Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Kupiona nowa, pod koniec tamtego roku, bez problemu wytrzymuje moje 100 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 @, naprawdę ładny rower! @@velserdelante, to coś wiszące przy kierownicy to różaniec ? czy jakaś mała bomba, która czeka na odczepienie się w stosownym momencie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 @PanPiotr Sorry Piotr, rzeczywiście palnąłem jak gołąb na parapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi