koli Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Maszyna !!! . Nic bym nie zmienił, jest idealnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKeS1983 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) A mi brakuje stożków do ideału Edytowane 27 Maja 2016 przez JanKeS1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) Nie jest zle, choc przy calym tym carbonie I stylu aero, kola troche zawodza wizualnie. Ale moze opory toczenia sa ok.No ale roznica miedzy cena 20000 zl a 30000 zl jest raczej spora. Rower jest tez potwornie "twardy" i sztywny. Pozdrawiam wlasciciela. Edytowane 27 Maja 2016 przez exigobikes2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Dzieki za pozdrowienia. Rower skladany, a i stozki tez sa kombo zipp 303/404. Czekam juz od ladnych parunastu tygodni na przedniego zippa, wyslanego na recall piast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) Aaaaaa, to juz teraz rozumiem skad ta dawna rozmowa miedzy nami na temat carbon vs. stal. Moze jak wpadne do Polski to gdzies smigniemy. Przywioze swoja czasowke- stalowa rzecz jasna A poki co udanych smigow, bo bedzie szybko Edytowane 27 Maja 2016 przez exigobikes2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Nie musisz fatygowac sie az tak daleko. Ja urzeduje od ponad 11 lat w Surrey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 A co Ci nowina Nie musisz fatygowac sie az tak daleko. Ja urzeduje od ponad 11 lat w Surrey A to ci nowina. To moze jakis ######ve tak dla przyjemnosci razem smignac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 To oznacza,że R5 poszło do przysłowiowego Żyda?? Widzę,że użytkownik tym razem przerzucił się na elektronikę Srama w porównaniu do poprzedniego Red 22. Moje pytanie odnosi się przerzucania biegów - mianowicie w mechanicznym napędzie łatwo zorientować się o ile zębatek przerzucamy, jedną (sprawa oczywista) czy kilka (kilka kliknięć). W przypadku elektronicznej manetki można oczywiście naciskać kilkukrotnie aby zmienić większą ilóść biegów (mam na myśli redukcję).. Czy nie zdarza się właścicielowi zmienić o tyle ile by nie chciał albo musi zerkać czasem na zębatke czy akurat jest na właściwym dla siebie biegu? Nie wnikam tutaj w kwestie rowerowych komputerów ,które mogą pokazać aktulny bieg i przełożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Jest dokladnie odwrotnie. W mechanicznym systemie ilosc zmienianych biegow zalezy od dozowanej sily na manetce (w gore kasety). Tu jest klik na prawej, w dol kasety, klik na lewej, w gore. Ile razy klikniesz, tyle przerzuci biegow. Precyzja, bez wzgledu na okolicznosci. Wlasciwy bieg czuje sie pod pedalami, wiec zadne komputerki, czy tez zerkanie na naped nie jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 rowerek cool ale widok z okna rewelacja pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1977 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam wszystkich jestem tutaj nowy, pochodze z Katowic z Welnowca mam pytanko, 30 lipca okolo 5 rano wyjezdzam z welnowca do Checin {Jura Krakowsko czestochowska} jade sam, moze ktos planuje cos pokrywajacego sie i wowczas mozemy popedalowac razem. Albo podpowiedzcie gdzie zamiescic taka informacje aby przyniosla jakis skutek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Edytowane 3 Czerwca 2016 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKeS1983 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 daniel33mc weź zrób jeszcze raz porządne zdjęcie i wstaw bo śmiecisz na forum. Nie wiadomo co to zdjęcie przedstawia. Płot, las czy coś innego... Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Cieszy, że widuje się coraz więcej rowerów tego typu. Jak spisują się te opony na szosie? Edytowane 3 Czerwca 2016 przez mismic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Koledzy, proponuję szklankę zimnej wody dla ochłody, bo wątek znów zaczyna być takim, w który nie ma się ochoty zaglądać.Proszę potraktować to jako ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKeS1983 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Wracając do Giant'a. Mam 2 pytania. Jaki to rozmiar, ile waży? Z rzeczy które kłują w oczy to biały bidon i to kanapowe siodełko. Takie dawali czy coś z siodełkiem kombinowałeś? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Cieszy, że widuje się coraz więcej rowerów tego typu. Jak spisują się te opony na szosie? Na razie na nich zrobiłem tylko z ok. 30km ale jest wygodniej 42mm robi swoje, poprzednio 32mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Co to za model gianta? Edytowane 4 Czerwca 2016 przez BulletTime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 @BulletTime, to jest seria Anyroad. Prawdopodobnie któryś CoMax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 znów gadają zamiast zdjęcia wklejać. to macie dwie szosy, moja ta turystyczna kolegi sportowa, tama w Porąbce, zdjęcie z dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku1980 Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Mijalismy sie na trasie Wy juz wracaliscie z zapory ja w jej kierunku jechalem. Srebrnym specem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 tak, pamiętam, srebrno-niebieski tarmac Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 znów gadają zamiast zdjęcia wklejać. to macie dwie szosy, moja ta turystyczna kolegi sportowa, tama w Porąbce, zdjęcie z dziś. Piękne maszyny,tylko jeżdzić i .........pucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Dzisiejsze 120km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 wow , pozazdrościć widoków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi