JanKeS1983 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Nie jest źle. Kolor ramy fajny. Zdejmij te odblaski, jedną tylną lampkę. Koszyki przy okazji ogarniesz jak coś się trafi. A bidon taki w stylu "world champion" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Panowie, ale lampka dolna na sztycy to odblask. Zgodnie z przepisami musi być. Z przodu już nie. Chyba kupię czerwoną taśmę odblaskową i nakleję na sztycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKeS1983 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Panowie, ale lampka dolna na sztycy to odblask. Zgodnie z przepisami musi być. Błagam Zgodnie z przepisami musisz jeszcze zamontować dzwonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Kolor zdecydowanie ladniejszy niz Triban Milej jazdy i duzo kilometrow zycze. Edytowane 19 Maja 2016 przez kolarzjedrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Jak tylko spojrzałem na rower to już wiedziałem że Komisja się tym zajmie Ja tam wożę odblaski w formie opasek by kierowca który mnie rozjedzie nie mógł powiedzieć że nie miałem odblasków i mnie przez to nie widział. Dziwię się trochę że Komisja nie skomentowała licznika na mostku czy nakrętek na wentylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 To do kolekcji teraz mój nowy nabytek. Pierwsza szosa, pierwsze kilometry. Fotka troszkę słaba, niestety, treningowy telefon ma średni aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Zanim Komisja Szosowa zajmie formalne stanowisko w sprawie plastiku za kasetą i pedałów mtb - napiszę, że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Fajny rower, ładne kolory, aparat też nie taki najgorszy. No i podjazd dobry. Dajcie już spokój z "komisją", bo żart powtarzany w kółko robi się nudny i nieśmieszny, a to już jednak ułomność. pozdr Edytowane 19 Maja 2016 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Moja pierwsza nowa szosa. Trek Alpha 1.2. 20160518_180907.jpg Jeśli chcesz mam koszyk na bidon bontragera czarny , b.lekki za 20zł To do kolekcji teraz mój nowy nabytek. Pierwsza szosa, pierwsze kilometry. Fotka troszkę słaba, niestety, treningowy telefon ma średni aparat. Tak jak niebieskie rowery nie widza mi się tak ten ma to "coś" co sprawia że chętnie bym nim objechał Kotlinę Kłodzką a później ... zrobił to samo ale w druga stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Dziwię się trochę że Komisja nie skomentowała licznika na mostku czy nakrętek na wentylach a co jest złeg w lczniku na mostku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Jak nie mogłem się przekonać do zdjęć w katalogu, tak na żywo wygląda naprawdę fajnie. A nowa tiagra działa więcej niż przyzwoicie, jestem zadowolony, a nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Fakt , mam takową w gravelu i daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) to teraz ja... rower moich marzeń, dodam że to mój pierwszy składak, wiec każde "rady" poprawki wskazane rowerek kosztował mnie 553 funty, jest to Bianchi sempre pro full carbon , z FSA seatpostem. nie wiem czy widać na zdjęciach ale wydaje mi się że łańcuch jest ciut za krótki , założony wg instrukcji w necie , ale ja bym osobiście dołożył jedno oczko. wszystko zakupione w akcjach / sklepach / magazynach rowerowych z tak zwanymi zwrotami, czyli nic nie ma więcej niż 200km na liczniku, żadna z części. p.s pedały TYLKO do jazdy testowej foty: Edytowane 19 Maja 2016 przez tomilondyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRIS00 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Ładny . Bidon też chyba testowy... Zacisk w przednim kole daj w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Ładny ładny, a fotek naćpałes 10x więcej niż w przeciętnej aukcji na allegro Edytowane 19 Maja 2016 przez radziuGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Ładny . Bidon też chyba testowy... Zacisk w przednim kole daj w górę. bidon , opony , siodło. testowe. radziuGD fotek to miałem z 50 , wybrałem TYLKO te ... Edytowane 19 Maja 2016 przez tomilondyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Lancuch faktycznie ciut za krotki Ustaw sobie mala tarzce z przodu i najmniejsza zebatke z tylu. Tak po zatym ladna maszyna ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty02 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Wreszcie jakas porzadna wloska maszyna. Szkoda ze na szitmano. Swoja droga szkoda ze az B`ham bo mozna by zapoznac nasze wloszki ;)cene zes wymajstrowal z kosmosu. poplaca wiec samemu poskladac. Edytowane 20 Maja 2016 przez jacenty02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Piękna Bianka, chociaż kolory mało italskie. Taboret odsunięty fest do tyłu na tej prostej sztycy. Przy mocniejszym przysiadzie siodło może się poddać. Jak to jest dobre ustawienie przód-tył to wymień na offset. Ile zajęło Ci kompletowanie tych części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Za mała rama... Ile masz wzrostu, więcej niż 180 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 kompletowanie zajęło chyba 6 miesięcy , gdzieś tutaj jest post na forum z dniem zakupu ramy, ustawienia wszystkiego są czysto testowe w chwili obecnej . Rama to 55cm a mój wzrost to 182cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatzerker Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Ghost EBS Race 2013 Ultegra-105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RBTS Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Moja pierwsza nowa szosa. Trek Alpha 1.2. Tak w ogóle to powrót do szosy po ponad 2 latach, w zasadzie uczę się od nowa, poprzednio z pewnych względów też dużo kilometrów nie nakręciłem. Kupiony w grudniu, dopiero w maju zaczął wyjeżdżać. Miał być Triban 520, ale ten był tańszy (ostatni na sklepie, zniżka po znajomości itd) i do tego moim zdaniem jest ładniejszy. Full choinka, czyli odblaski, lampka przednia, lampka silikonowa tylna, licznik z Lidla, koszyki z Auchan (2.99 zł sztuka ), pompka Bontrager. 20160518_180907.jpg W kwestii technicznej - za długi końcowy odcinek pancerza tylnego hamulca. Daje niepotrzebne opory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 bidon , opony , siodło. testowe. radziuGD fotek to miałem z 50 , wybrałem TYLKO te ... Mam dobre wygodne siodło na zbyciu W kwestii technicznej - za długi końcowy odcinek pancerza tylnego hamulca. Daje niepotrzebne opory. Uśmiałem się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 (edytowane) zgucior dzieki , ale 3 tygodnie temu nabyłem na carboot za 5 funciaków ale nie wiem gdzie wstawić do Bianchi czy do Giant-a Edytowane 22 Maja 2016 przez tomilondyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi