Yoschi Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Biała owijka, a jak owijka to i kanapa i nowe barwy na ten sezon gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Wysoki tez stożek fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Czy stożek jest marki Reynolds model Strike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILESIAN Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Siema Kiepskawe te zdjęcie , postaram się o lepsze w lepszym plenerze no i pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Myślałem nad zakupem tego tcr,,fajny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
long123 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 gratuluje zakupu. Ja ujeżdża alura 700 po drobnych modyfikacjach i też jestem zadowolony. Co do regulacji przez serwis to ja po zakupie sam wszystko ustawiłem bo jakoś niem mam zaufania do innych i wszystko śmiga jak należy. Rama na pewno nie jest mega sztywna w okolicach suportu. Dzięki. I bardzo dobrze zrobiłeś moim zdaniem. Bo niestety w Dec fachowej osoby nie spotkałem. Chciałem podjechać to wyregulować jakiś czas temu w sobotę bo tydzień praca to dostałem odpowiedź że nie ma w tym momencie serwisanta który mógłby to dobrze zrobić. Teraz rower i tak jest na serwisie bo zaklinowała mi się prawa manetka no i chcąc nie chcąc musiałem oddać na gwarancję. Ale liczę że i tą przerzutkę zrobią teraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Biała owijka, a jak owijka to i kanapa i nowe barwy na ten sezon gotowe piękne kolorki , gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamprologus Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 bo po pierwsze- pierwsza szosa w życiu a po drugie szczerze pokochałem ten rower Cube Aerial 2011 Waga: 9,6 Kg Napęd: Przerzutka przednia: Shimano Sora FD-3403BL 34.9mm Przerzutka tylna: Shimano Sora RD-3400GS Korba: Shimano Sora FC3403 50x39x30T Kaseta: Shimano CS-HG50 12-25T, 9-rzędowaŁańcuch: Shimano CN-HG53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 To i ja się pochwalę nowym nabytkiem Moja pierwsza szosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Zacna maszyna, postawiłeś na pełen komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 fajny spec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 To może i ja się pochwalę Mój treningowy Author a5500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Lubię Author-y (porządny sprzęt) mam do nich sentyment. Gdybym miał możliwość wybrałbym inny kolor-"biały" mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ja też Po prostu była okazja to wziąłem Tapatalknięte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 A mi leży ☺ swego czasu szukałem dla siebie właśnie białego autchora, ale też promocja na inną firmę mi wpadła. Pozdrawiam, fajny rower, tak samo jak te wszystkie wyżej. Coraz więcej szos na ulicach Wysłane z Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Szpecialajzd Diverge D'Alusio SmartweldTaka maszyna zwana gravel bike.Waga 9600 z pedałkami XT , koszykiem na bidon i licznikiem. Spodziewałem się bliżej 8,5kgNa asfalcie i utwardzonych powierzchniach idzie całkiem nieźle, gorzej jest na głebokich piaskach i błocie - tu pomaga trochę zejście z barami w kołach do 4-5 choć producent podaje zakres 7- 7,5Napęd Tiagra 50/34 z kasetą 32 jakoś mi nie leży , zwłąszcza ze nie mogę go ustawić tak by zarówno duża i mała tarcza obejmowała kasetę w całym zakresie - jak mam w XT w mtb.34 to w terenie trochę mało a 50 za twardo.Świeże hamulce nie działają prawie wcale ale mam nadzieję że się to zmieni.Bardzo dobre wykonanie. Widelec z przebijająca się przez lakier struktura karbonu robi wrażenie. Dużym plusem jest wewnętrzne prowadzenie linek.Wkładki zertz są ... przykręcane! Myślałem ze będą wkomponowane na stałe. Zatem co do ich tłumienia drgań mam pewne wątpliwości.Napęd działa bardzo ładnie , delikatnie i płynnie. Wygodne siodło i kierownica z owijką i wkładkami żelowymi pod nią.Do wymiany na pewno opony na agresywniejszy bieżnik , koła na lżejsze tak samo jak sztyca i siodło. Napęd chyba też ale to w przyszłym roku Dobry uniwersalny rower do codziennego użytkowania , turystyki rowerowej - można przykręcić bagażnik i treningów objętościowych.Zdjęcia robione oczywiście aparatem Golgiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) @zgucior milego pedalowania. Choc to nie to samo o czym gadalismy. Moze za rok Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez exigobikes2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonorta Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Serdecznie Witam. Po wypadku na moim ukochanym Pinarello FP Quattro przestałem kochac szose i wytrzymałem dokładnie 1 rok ( sezon). Kaski brak więc kupiłem takie coś .. O dziwo jezdzi się wyśmienicie i juz kocham szose . Całość na 105 ( pedała testowe ) , waga 8,200 . Jest szybki , stabilny i wygodny ( kurde wygodniejszy od Pinarello , dziwne ). Pozdrawiam. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Dragonorta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Rower wyglądał tak -> link Niestety rama zaliczyła wymianę i wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) I stary i nowy bardzo eleganckie... A co -jeśli można wiedzieć- stało się z ramą? Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Darek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Pojawiła się rysa-pęknięcie na górnej rurze przy główce ramy. Trek wymienił ramę na podstawie zdjęć. Gwarancja w stylu: szybko, sprawnie i bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybycy Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Batavus Champion Racing Line - w całości na Shimano RSX. Trzyma się całkiem nieźle, pomimo tego, że męczę go głównie jazdą po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 @zgucior milego pedalowania. Choc to nie to samo o czym gadalismy. Moze za rok Ten ma całkiem inne przeznaczenia. A tak BTW to jest już na sprzedaż 500zł mniej niż w sklepie ale z koszykiem i licznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) @zgucior to sie chyba Specialized nie popisal. A co jest nie tak? Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez exigobikes2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Heh szukałem alu ramy do malowania, koła miały być na starych Shimanowskich piastach 2200, a napęd max nowa Tiagra. I co z tego wyszło: TCR Composite L 2013 + seryjny widelec z carbonową sterówką Koła Controltech Comp RM45 Gumy Michelin ProRace 3 service course Manetki Campa SuperRecord 11 Przerzutka przód, tył, hamulce Campa Record Korba FSA K-Force Light Carbon Kierownica Ritchey carbon SuperLogic II Mostek 3T ARX Team Siodło SanMarco Ponza 295gr Waga jak na foto (+ owijka bez pedałów 7,01kg więc myślę, że jest cacy. I pomyśleć, że cały mój przejazd na szosie to jakieś 200m na znajomego stalówce . Od soboty robimy ogień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi