BlackJungle Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Rowerek ma fajny klip reklamowy na yt: Bardzo przyjemny filmik i rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 @daniel33 Co to za fajne 3 kółko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 (edytowane) przyczepka extrawheel Edytowane 7 Lutego 2016 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 To jest przyczepka extrawheel... A to z lokalnej "autostrady". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 przymiarki do stożków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 gdyby nie ten "bike garaż" na kołach byłaby niezła pyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 tak lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 ZDECYDOWANIE LEPIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Slabo pomalowane obrecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafald Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) Witajcie, jako że właśnie miałem iść na rower ale lenistwo zwyciężyło postanowiłem że zrobię jednak coś przynajmniej z tym związanego zacząłem z wagą 120kg od górala z supermarketu sprzed 15 lat na ramie 17,5" który nawet nie był godzien żeby go sfotografować, ale pozwolił mi zrzucić kilkanaście kilo i potem kupiłem pierwszą "prawie" szosę na której złapałem bakcyla: bTWIN FIT 500 z małymi przeróbkami na ten sezon sprezentowałem sobie za pośrednictwem jednego z użytkowników tego forum nowego ROSE PRO SL-3000 POZDRAWIAM Edytowane 25 Lutego 2016 przez rafald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 a o to mój nowy nabytek na sezon 2016/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Kozackie malowanie, uwielbiam połączenie czerni i bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 a o to mój nowy nabytek na sezon 2016/17 Fiu fiu fiu Nieźle Oryginał czy chińczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 wg właściciela oryginał, czekam na papiery bo zapomniał wysłać wraz z ramą, mają dojść jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Bardzo ciekawie się prezentuje Gratuluję zakupu i życzę zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Kupiłem kiedyś tak koła. też czekam na papiery, 3 rok Fajoska sztyca A rower , co kto lubi. Te "wysokie" modele i nie chodzi mi o rozmiar ramy są kozackie. papierki doszły znaczy dowód zakupu, zakupiony w UK , 13 miesięcy temu, cena data itd, gdzie robiona nie napisane , mnie cieszy cena jaka zapłaciłem to 132 funty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Cóż... Ubyło 28 stron z tematu. Wyrzuciłem wszystkie posty z: rowerami z pod płota z pod schodów do piwnicy z pod słupka znaku drogowego przy kuchence gazowej na tle meblościanki foty rażące swoim niedbalstwem wykonania i jakością posty w których wygasły już linki ze zdjęciami i tym samym posty, które odnosiły się w jakikolwiek sposób do takich rowerów dyskusje o kołach dyskusje o mostkach czy dać na plus czy na minus Róbmy zdjęcia w naturalnym środowisku dla naszych szosówek. Wnętrze mieszkania obok grzejnika, to naprawdę średni pomysł żeby pokazać swój rower. Nawet najpiękniejszy rower będzie wyglądał źle na takim tle. Zbliża się weekend, zabierzcie swoje maszyny zróbcie zdjęcie i podzielcie się nim tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamprologus Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) Hej Wczoraj zakupiony rowerek, używany Cube Aerial. Jeszcze bez zmienionych pedałów bo nie mogłem się doczekać i musiałem się na nim kawałek przejechać To mój pierwszy rower tego typu. Jak na razie widzę, że będę się musiał przyzwyczaić do nowej pozycji. Edytowane 5 Marca 2016 przez lamprologus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 @lamprologus życzę koledze przyjemnej jazdy i wielu tysięcy kilometrów Niech Ci służy jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Pogoda dziś nie rozpieszcza, ale wycieczka zaliczona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Mój gravel na niedzielnym wypadzie Fuji Tread 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Super fotka jesli to UK to gdzie dokładnie ? Edytowane 6 Marca 2016 przez koli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Super fotka jesli to UK to gdzie dokładnie ? Zgadza się. Północno wschodnia Anglia a dokładniej średniowieczna wioska Blanchland w Northumberland. Edytowane 6 Marca 2016 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Pierwsze kilometry nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 @nepalczyk u Ciebie też fotka niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi