radziuGD Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Kiera oryginalna faktycznie była tak gięta, że za bardzo nie wiedziałem jak w dolnym chwycie ją złapać. Mostek 90, więc jak na szosę krótki, chyba jeszcze przed swiętami sprawdzę czy jednak 110 nie będzie teraz lepiej się sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) To ja się też pochwalę moją pierwszą szoską. Szału nie ma, ale dla mnie wystarczy: Edytowane 28 Grudnia 2015 przez doms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 O! Ile akcesoriów. Ja naliczyłem 14 (jeśli to niebieskie na widelcu to lampka - to będzie 15). Czerwone nyple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Czerwone nyple były od nowości. Ilości akcesoriów nigdy nie liczyłem, ale imo wszystkie są potrzebne :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 mi np. nie są no ale to kwestia po prostu potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Do spotkania z bardzo uprzejmym panem policjantem, który wręczy mandacik za brak dzwonka i odblasku z tyłu :-D A torebek tyle gdyż nie lubię nic upychać w kieszeniach bluzy czy kurtki. Oświetlania dużo gdyż tego nigdy za wiele jak się jeździ po zmroku. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez doms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nie 100%carbon i nie Ultegra ale pierwsza szosa. Jaka wyszła waga całości? Kiedyś zastanawiałem się nad tą ramką - można ją było nabyć na alledrogo za ok. 180 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tłumaczysz się, jakbyś usłyszał zarzut. Powtórzę więc za pewnym misiem: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnowianin Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Jaka wyszła waga całości? Kiedyś zastanawiałem się nad tą ramką - można ją było nabyć na alledrogo za ok. 180 zł... Nie ważyłem ale mysle ze koło 10kg mówisz 180 to ja zapłaciłem troche więcej tylko z widelcem ale jestem zadowolony rama jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 To ja się też pochwalę moją pierwszą szoską. Szału nie ma, ale dla mnie wystarczy: Mekk.jpg jak kto lubi, ja mam np dużą torbę pod siodłem i tyle. światełka w miarę potrzeb, ale przezorny zawsze ubezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Moja nowa szoska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Bardzo ładny canyon Bardzo odważnie z białą owijką postąpiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Dzięki Biała owijka wygląda fajnie ale po pierwszej jeździe nie jest już snieżno biała Pewnie z czasem zmienię na inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Piękne te Canyony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 mi się nie podobają wcale ale podobno są opłacalne cokolwiek tzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFQ8 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Na razie w pomieszczeniu ale na powietrzu tez będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Biała owijka wygląda fajnie ale po pierwszej jeździe nie jest już snieżno biała Ja z fabrycznej białej szybciutko zmieniłem na czarną. Po każdej jeździe biała wyglądała tragicznie. Canyon ładny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 mi się nie podobają wcale ale podobno są opłacalne cokolwiek tzn. No właśnie w tym sezonie już tak średnio opłacalne....ceny poszły w górę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 No właśnie w tym sezonie już tak średnio opłacalne....ceny poszły w górę ;/ Ja się załapałem na wyprzedaż rocznika 2015 i cena była prawie o 1k niższa niż jest teraz dla modelu 2016. A rower właściwie niczym się nie różni (chyba tylko inne siodło) Nowe ceny faktycznie trochę wygórowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dzięki Biała owijka wygląda fajnie ale po pierwszej jeździe nie jest już snieżno biała Pewnie z czasem zmienię na inny kolor. oj tak , ja właśnie rozważam zmianę nawijki, używana kilka miesięcy i wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Piękne te Canyony Tia , jak Btwiny z decathlonu. Kwadratowe rury i geometria taczki. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mi również się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel79 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Nie 100%carbon i nie Ultegra ale pierwsza szosa.Bardzo ładny ten rower witam kolegę z Tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwiniusz Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Moja Merida Road Race Lite 903, standardowa, rocznik 2013. dobry rower, traktuje go tylko treningowo, bo bardziej wole mtb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 iwiniusz , no za dużo nie można zobaczyć na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi