Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiera oryginalna faktycznie była tak gięta, że za bardzo nie wiedziałem jak w dolnym chwycie ją złapać.

Mostek 90, więc jak na szosę krótki, chyba jeszcze przed swiętami sprawdzę czy jednak 110 nie będzie teraz lepiej się sprawdzał.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

To ja się też pochwalę moją pierwszą szoską. Szału nie ma, ale dla mnie wystarczy:

post-100768-0-24430300-1451324925_thumb.jpg

Edytowane przez doms
Napisano (edytowane)

Do spotkania z bardzo uprzejmym panem policjantem, który wręczy mandacik za brak dzwonka i odblasku z tyłu :-D

A torebek tyle gdyż nie lubię nic upychać w kieszeniach bluzy czy kurtki. Oświetlania dużo gdyż tego nigdy za wiele jak się jeździ po zmroku.

Edytowane przez doms
Napisano

Jaka wyszła waga całości? Kiedyś zastanawiałem się nad tą ramką - można ją było nabyć na alledrogo za ok. 180 zł...

Nie ważyłem ale mysle ze koło 10kg mówisz 180 to ja zapłaciłem troche więcej tylko z widelcem ale jestem zadowolony rama jak nowa.

Napisano

To ja się też pochwalę moją pierwszą szoską. Szału nie ma, ale dla mnie wystarczy:

attachicon.gifMekk.jpg

jak kto lubi, ja mam np dużą torbę pod siodłem i tyle.  światełka w miarę potrzeb, ale przezorny zawsze ubezpieczony

Napisano

Biała owijka wygląda fajnie ale po pierwszej jeździe nie jest już snieżno biała

Ja z fabrycznej białej szybciutko zmieniłem na czarną. Po każdej jeździe biała wyglądała tragicznie.

Canyon ładny, gratuluję :P 

Napisano

No właśnie w tym sezonie już tak średnio opłacalne....ceny poszły w górę ;/

Ja się załapałem na wyprzedaż rocznika 2015 i cena była prawie o 1k niższa niż jest teraz dla modelu 2016. A rower właściwie niczym się nie różni (chyba tylko inne siodło) 

Nowe ceny faktycznie trochę wygórowane...

Napisano

Dzięki ;) Biała owijka wygląda fajnie ale po pierwszej jeździe nie jest już snieżno biała ;) Pewnie z czasem zmienię na inny kolor.

oj tak , ja właśnie rozważam zmianę nawijki, używana kilka miesięcy i wygląda... :sick: