Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Celeste jest jak dotyk anioła, świeży i delikatny. Uznałem, że choć jasne pogodne niebo to Jego żywioł to na ciemnym firmamencie jeszcze wyraźniej wypisze moją miłość do Bianchi. I oto geneza mojego wyboru, zmieniłem rower nie markę. I jestem jeszcze bardziej dumny

img-0989.jpg

img-1011.jpg

img-1012.jpg

Napisano

@desper1 uważaj bo cię tu zjedzą niektórzy :) Ode mnie krótko... Bianchi przepiękne i choć akurat ta rama mi nie do końca pasuje bo wolę Oletre to przyznać muszę ze oglądam go od dwóch dni i przestać nie mogę :)

Napisano (edytowane)

Nawet bardzo ładne.... choć kolorystyka troszkę agresywna jakl dla mnie. Trudno się skupić na jakimś elemencie ale ogólnie robi pozytywne wrażenie.

Edytowane przez Galipette
Napisano

Celeste - jeden z najbardziej rozpoznawalnych rowerowych kolorów. Jeden z nielicznych kolorów, których nazwę znają mężczyźni, a nie znają kobiety;) Piękna Bianka.

Pięknie napisane :)
Napisano

Faktoza. Napisami upaćkany po całości. Zawsze możesz zdrapać. Ten plasticzany krążek przy kasecie bruździ. Krótkawy ten tylny błotnik. No i dziwnie, jak przedni przed forkiem się kończy. A mocowania to jakieś takie druciarskie. Jak się sprawuje 46/34 na szosie? Nie brakuje ząbków?

Napisano

A to moja nowa tz 2 miesięczna zabawka na dojazd do pracy i przejażdżki weekendowe po leśnych drogach . Mostek na plus dla wygody , po pracy nie mam ochoty na aerodynamiczna pozycje :-) .

CAADX 2016 na osprzęcie 105 ( jestem pod wrażeniem działania przerzutek ) hamulce tarczowe ( srednio zadowolony szkoda ze nie hydraulika ) korba FSA 46/34 . Rama Alu piękne podwójne spawy .

Trochę za dużo tych napisów na ramie ale rower kupiłem po okazyjnej cenie ( zniżka 20% )

Troche mi przypomina wozy policyjne z gry Need for Speed Pursuit.

Napisano (edytowane)

Obawiam się, że w czasach, w których edytor tekstu sam podkreśla wszystkie byki, to zdarzają one się tylko tym najgorszym.

Nie mam edytora błędów mistrzu tęczowy :-)

Edytowane przez koli
  • 2 tygodnie później...