firefoks Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Zacna zacność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert74 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) Mój rower na następny sezon Edytowane 16 Listopada 2015 przez robert74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Fajny pomykacz. Życzę wielu kilometrów i wspaniałych chwil na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Celeste jest jak dotyk anioła, świeży i delikatny. Uznałem, że choć jasne pogodne niebo to Jego żywioł to na ciemnym firmamencie jeszcze wyraźniej wypisze moją miłość do Bianchi. I oto geneza mojego wyboru, zmieniłem rower nie markę. I jestem jeszcze bardziej dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackJungle Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 @desper1 uważaj bo cię tu zjedzą niektórzy Ode mnie krótko... Bianchi przepiękne i choć akurat ta rama mi nie do końca pasuje bo wolę Oletre to przyznać muszę ze oglądam go od dwóch dni i przestać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Ładne te Bianchi , ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galipette Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) Nawet bardzo ładne.... choć kolorystyka troszkę agresywna jakl dla mnie. Trudno się skupić na jakimś elemencie ale ogólnie robi pozytywne wrażenie. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Galipette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Celeste - jeden z najbardziej rozpoznawalnych rowerowych kolorów. Jeden z nielicznych kolorów, których nazwę znają mężczyźni, a nie znają kobiety;) Piękna Bianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Konkretny sprzet. Jak na moj gust fsa srednio tu pasujej jak i czerwone zakonczenie owijki. Nie znam campy, nie da sie puscic przewodow z klamki od wew strony kiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackJungle Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Celeste - jeden z najbardziej rozpoznawalnych rowerowych kolorów. Jeden z nielicznych kolorów, których nazwę znają mężczyźni, a nie znają kobiety;) Piękna Bianka. Pięknie napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabudza Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Rama zacna. Czekam na foto całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Faktoza. Napisami upaćkany po całości. Zawsze możesz zdrapać. Ten plasticzany krążek przy kasecie bruździ. Krótkawy ten tylny błotnik. No i dziwnie, jak przedni przed forkiem się kończy. A mocowania to jakieś takie druciarskie. Jak się sprawuje 46/34 na szosie? Nie brakuje ząbków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Mocowanie fabryczne. SKS RaceBlade Pro XL jak mi się zdawa: http://www.sks-germany.com/en/products/raceblade-pro-xl/ RaceBlade Long nadałby się lepiej... http://www.sks-germany.com/en/products/raceblade-long-silver/ Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ( zniszka 20% ) Lepiej byłoby, jakbyś napisał "rabat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 :D Adamos, rządzisz Królu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 poprawione :-) najlepszym się zdarza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Obawiam się, że w czasach, w których edytor tekstu sam podkreśla wszystkie byki, to zdarzają one się tylko tym najgorszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 A to moja nowa tz 2 miesięczna zabawka na dojazd do pracy i przejażdżki weekendowe po leśnych drogach . Mostek na plus dla wygody , po pracy nie mam ochoty na aerodynamiczna pozycje :-) . CAADX 2016 na osprzęcie 105 ( jestem pod wrażeniem działania przerzutek ) hamulce tarczowe ( srednio zadowolony szkoda ze nie hydraulika ) korba FSA 46/34 . Rama Alu piękne podwójne spawy . Trochę za dużo tych napisów na ramie ale rower kupiłem po okazyjnej cenie ( zniżka 20% ) Troche mi przypomina wozy policyjne z gry Need for Speed Pursuit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Obawiam się, że w czasach, w których edytor tekstu sam podkreśla wszystkie byki, to zdarzają one się tylko tym najgorszym. Nie mam edytora błędów mistrzu tęczowy :-) Edytowane 18 Listopada 2015 przez koli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_franz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 To mam i ja... moja pierwsza szosa - jeszcze ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 To mam i ja... moja pierwsza szosa - jeszcze ciepła Brzmi trochę dwuznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galipette Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Duża ta rama - jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_franz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 rozmiar ramy to L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Bardzo fajny rower życzę kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Na zimę, z tego co było po kontach, ale fajne te przełaje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi