BlackJungle Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Ale co z tego? Jednym to pasuje innym nie. Canyon robi podobnie. Jeśli kaligrafia liter jest fajnie przemyślana to czemu nie. To kwestia gustu. Osobiście lubię i czarne gładkie maty i dobrze popisane framsety. Nie mam z tym problemu. Edytowane 6 Listopada 2015 przez BlackJungle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrsone Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) Mój pierwszy rower szosowy. Już takiego widziałem w tym dziale, ale czemu się nie pochwalić? Edytowane 10 Listopada 2015 przez wrsone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 nie masz kiery za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Peżocik zacny. Tylko ten mostek wypuszczony niebotycznie - nie trwoży cię to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) Mój Claud Butler obuty w Schwalbe Marathon, by w okresie jesienno-zimowym mieć co nieco więcej przyczepności. Przód przyjął 28c, tył natomiast 32c Edytowane 12 Listopada 2015 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Ale masz dużo szprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Hehe, jakoś nigdy nie zwracałem uwagi na to. Koła jak koła, nic szczególnego. No name z kulkowymi łożyskami. Ja nie wybrzydzam, na moje potrzeby wystarczająco. Poza tym więcej szprych przesuwa nieco granicę bezpieczeństwa na dziurawych drogach, a tu na wyspach ich nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Ale kiere i klamki to mozna spokojnie obnizyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Perspektywa trochę przekłamuje, ale będzie poprawiane. Niedługo zmiana owijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 chyba jednak nie, klamki jak wyrzutnie rakietowe...w co celujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 w co celujesz? W przelatujące kaczki , tylko bez skojarzeń politycznych Będzie poprawione Szosa to nadal dla mnie novum, więc proszę o odrobinę wyrozumiałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 a jaki rozmiar tych schwalbe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Przód 700x28c, tył 700x32c. Po zmierzeniu suwmiarką przednia opona ma 27mm szerokości natomiast tylna 30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Rowerek na jesienno - zimowy sezon pierwsze jazdy testowanie ustawiani itd. ogólnie świetna zabawa na cx Edytowane 15 Listopada 2015 przez Emi00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajsung Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Bardzo ładna ta merida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ładna, ładna., Tylko te hamulce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 chodzi o tarcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 o tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 dla mnie to bez znaczenia w sumie i tak nie mam porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 a o co cho z tarczami ? tylko , że tarcze czy coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 tylko, że tarcze- hamulce na linkach. Do szosy słabiutko hamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 A konkretnie, to o jakich hamulcach piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 tylko, że tarcze- hamulce na linkach. Do szosy słabiutko hamują. Noo... Bo ja jakoś nie zauważyłem... W porównaniu z emtebeczna hydraulika to moze faktycznie słabiej ale przy oponie 25-28c nie potrzeba tarczy 180 czy 203 i 4-ro tłokowych monstrów. Oba BB7 i Render jakie miałem/mam okzję używać na codzień bardzo zacnie sie sprawdzają. Jedyne co troche zniecheca w bebeczach to długi skok klamki i dośc upierdliwe przez to ustawianie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThyLight Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Peżocik zacny. Tylko ten mostek wypuszczony niebotycznie - nie trwoży cię to to? Pozostałość po poprzednim właścicielu, dla mnie wygodnie ale będzie powoli opuszczane. Na razie poruszam się głównie innym rowerem na bazie starego mtb bo jak na grubasa 110kg to szkoda piast i osi:) Uda się zrobić pożądek z sobą to i na peugota przyjdzie pora:) wciągneły mnie te rowery całkowicie:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) ogólnie świetna zabawa na cx i tak trzymać Meridka zacna Edytowane 16 Listopada 2015 przez rodszyld69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi