kamilo23 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ciekawie wygląda ułozenie tej kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Mój ulep nonameuser1, jak Ty już się za coś weźmiesz, to mucha nie siada. Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @@sephiroot, to już wiem gdzie. Kurcze szkoda, że moja tak chętnie ze mną nie jeździ. @@nonameuser1, Kozak rower i pro zdjęcia. Pogratulować stalowej łydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczek222 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ja dam swojego cx bo to moja szosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizuu Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Mój Canyon ultimate CF SL, jak tylko wrócę z velo Toruń, na swoim blogu opiszę jakąś krótką opinię po 4k km Edytowane 15 Maja 2015 przez mizuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maad11 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Z dzisiejszej jazdy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybbas Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) Moja szosa Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2015 przez grzybbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Ja dam swojego cx przełajów tu jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 (edytowane) Sensa Toscana Edytowane 18 Maja 2015 przez macias666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert74 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 A to mój składak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 macias666 trochę dziwnie wygląda ta płaska kiera no ale co kto lubi. Można kubek z kawą postawić Sam bajk ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aras Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 @mizuu, miazga ten Twój Canyon. Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 macias666 trochę dziwnie wygląda ta płaska kiera no ale co kto lubi. Można kubek z kawą postawić Sam bajk ładny. Może dziwnie, ale często opieram się przedramionami na kierownicy a takie właśnie rozwiązanie idealnie temu sprzyja ponadto jest bardziej AERO heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ksztalt kiery bardzo fajny, cos w stylu 3t aeronova. Zeby tylko Ci nie strzelila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Z niedzielnej wycieczki wokół Ślęży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 To moze dodam cos spod wlasnej reki. Exigo Thunder ze stali na Columbus Spirit, osprzet Campagnolo Centaur i kola Campagnolo Scirocco 35mm. Laczna waga 7,7 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ło jezu! ale geometria skąd taką ramke wytrzasnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 jak machnisz w googlach pelna nazwe roweru to zobaczysz jeszcze wiecej. Dzis od tradycji sie nieco odchodzi na rzecz walorow jezdnych. ksztalt czy design jest rzecza osobista a geometria pozostaje taka sama. glowka kierownicy 72.5 kat rury siodlowej 73. smiga az milo nawet szybciej niz karbony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Fajny osprzęt , fajna waga ale rower ... Kwestia gustu Śmiga szybciej jak karbony? niemożliwe przecież sama rama karbonowa to już jest 5km więcej nawet jak stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Świetna rama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Fajny osprzęt , fajna waga ale rower ... Kwestia gustu Śmiga szybciej jak karbony? niemożliwe przecież sama rama karbonowa to już jest 5km więcej nawet jak stoi w miejscu Siemka zgucior Jestem szczery do szpiku kosci i tylko prawde mowie . Przewaga karbonu nad stala - kiedys! -byla waga. Ale to juz sa zaszle czasy szczegolnie do okreslonej kwoty. Rowery stalowe najwyzszej klasy kosztuja ok 12 tys zlotych i wyzej. Rower karbonowy za takie pieniadze ma glownie super osprzet - juz nie mechaniczny ale elektroniczny. Ale sama rama jest zrobiona z karbonu o przecietnych wlasciwosciach jezdnych i ciezarze. Skoro karbon na shimano ultegra 7900 i karbonowych kolach wazy 7,100 do 7,500 i stalowka tyle samo to nie wiem jak ty ale ja wibieram rower stalowy z zamknietymi oczami. Lepiej jezdzi, jest smuklejszy, wygodniejszy i bez problemu staje w szranki z tymi cudami z Tajwanu. Jeden ze znanych kolarzy ostatnio sie wypowiedzial mowiac ze gdyby nie narzucone regulacje przez UCI wrocilby do stalowych ram. Takze te 5km w miejscu to juz bardzo nieaktualne . I dodam jeszcze jedno - 4 tyg temu w Bristolu wystawila sie firma ktora robi stalowe rowery. Szosowka wazyla 6,600 g. Nic dodac nic ujac. Pozdro Bartek Świetna rama! Czesc Chris Dzieki za pochwale. Dzis wrzuce jescze jedna ktora poszla dla klienta do wyscigow. Identyczna tylko bez muf i dzieki bardziej agresywnej geometri jeszcze szybsza. Sam nie wierzylam jak to jedzie. Stal wrocila i jest genialna. Pozdro Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Świetne projekty @exigobikes2011, zwłaszcza Black Horse przypadł mi do gustu Macie w planach CX'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exigobikes2011 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 (edytowane) Siema yakuza 79 W rowerach robionych na miare nie ma ograniczen. Jest klient proszacy o CX'a , robimy taki projekt. Jeden z ekspertow na forum rowerowym rozmawia ze mna o cross monsterze i juz niektore rzeczy sa ustalone . Piekno mojego fachu polega na tym ze kazdy rower jest indywidualny, dobrany do danego rowerzysty/kolarza. Takze jesli cos ci chodzi po glowie wiesz gdzie pytac. Kazde zyczenie jest dla mnie rozkazem Black Horse jest jedynie skoromna propozycja dla tych ktorzy nie maja pomyslu na cos jedynego w swoim rodzaju. W kazdej innej sytuacji kazdy rower jest jednostkowy i niepowtarzalny. Pozdro Bartek Edytowane 25 Maja 2015 przez safian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 jaka waga takiej ramy stalowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 (edytowane) A to i ja pochwale się ostatnio zakupioną przełajówką. Specialized Crux Expert.Zmienić owijkę i mostek, i rower będzie gotowy na zimowe błoto Edytowane 25 Maja 2015 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi