erzurum Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 spec na sterydach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) Dawno temu obiecane Konfiguracja w pełni turystyczna.. ponad 11kg Edytowane 9 Maja 2015 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Rower już na kilku wyścigach był w tym roku ale dziś założone zostały nowe kółeczka i prezentuje się super. Zdjęcie robione mikrofalówką ale na szybko nic innego nie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 ile te kółka ważą, jak się jeździ, jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Tył 980g, przód 810g (do tego dętki po 60, opony po 180 i zaciski. Także lekkie są. Jak się jedzi nie wiem bo jeszcze nie jeździłem nigdzie poza parkingiem. Jestem dziś po GIGA w Zdzieszowicach i szczerze mówiąc nie chciało mi się ich testować. Jutro pojadę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Takie tam Stworzyłem z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Bardzo fajna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 No i git Swoją drogą, jarzemko siodełka masz tył na przód - popraw bo się wyrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 super kuota, niezly kawal stozka jak na wyscigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 To tylko na płaskie (typu Łask, Kluczbork, Poznań) i czasówki. Normalnie na Easton EA70 jeżdżę więc niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Mój ulep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Red Bull doda Ci...podparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @@nonameuser1, za dużo razy dziewczyny woziłeś na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Świetny rower i jeszcze lepsze zdjęcia, ile zębów jest w korbie, wygląda na olbrzymią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dzięki Blacik 55z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak sie na redbulach ciagnie, to i taka patelnie mozna pociagnac Super rama. Gdzie na niej jezdzisz, jak nie pijesz redbuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dawno temu obiecane Konfiguracja w pełni turystyczna.. ponad 11kg W końcu się doczekałem. A waga nie jest zła, mój Triban 500 waży 10,4 kg (wg oficjalnych informacji, nie mam dobrej wagi żeby potwierdzić) goły i wesoły, a ze szpejem to strach pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @KartofeL Drugie zdjęcie zrobione w lesie w Głuszycy Szukałem miejsca by się odlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @@sephiroot, Odwieczny problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca Za mało szczegółów żebym rozpoznał gdzie to dokładnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Czerwony szlak przy drodze do przejścia granicznego. Pod koniec asfaltowego podjazdu. Trzeba było trochę prowadzić bo żonka szosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) Jak sie na redbulach ciagnie, to i taka patelnie mozna pociagnac Super rama. Gdzie na niej jezdzisz, jak nie pijesz redbuli? Wiele osób się zastanawia jak można jeździć na takiej zębatce, ale rower sunie naprawdę lekko, bardzo łatwo się rozpędza a przy jakiejś prędkości to już sama przyjemność kręcić mniej korbą Drugi plus, że w okolicy gdzie mieszkam, jest płaski teren, więc i RedBulle nie są potrzebne choć nie jeżdżę tym rowerem w dalekie trasy, raczej używam hobbystycznie. I jeszcze coś ode mnie: Edytowane 10 Maja 2015 przez nonameuser1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 takie pytanko, dlaczego wypuściłeś kable po środku owijki? Nie chciałeś przy końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Przy końcu czyli jak? Normalnie górą? Wypuszczenie górą mi nie pasowało przy takiej kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Wypuszczenie tak jak teraz, tylko tam gdzie owijka się kończy. Miałem kiedyś tak jak u Ciebie, i owijka się luzowała/naciągała przez pancerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dla mnie bomba! Zapodaj rower na weightweenies, tam miedzynarodowa brac rowerowa z pewnoscia poleci duzym aplauzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi