yakuza79 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) A nie masz za wysoko klamkomanetek ?? Możliwe, że tak, ale nic straconego. Niedługo wymiana taśmy na mniej brudzącą (czerwień, czerń lub niebieski) to i manetki ustawi się porządnie. Kierownica ustawiona poziomo do podłoża więc chyba w złym miejscu zamontowano manetki. Poza tym jak by to ująć, dopiero uczę się szosy, więc wszelkie wskazówki mile widziane. PS. Malowanie też mi się podoba. Edytowane 28 Lutego 2015 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Niech będzie, to i ja się pochwalę. Pełna Ultegra 6600. 8200g. Z SPD i torbą pewnie węcej. Sioełko z wczesniejszego Focusa, jest bardzo wygodne dla mnie. Na zdjęciu w drugiej trasie na nim. 80km. I o dziwo nic nie bolało, tylko kolana, bo 1/3 trasy powrotnej pod mocny przednio/boczny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 korbe masz pozagrupowa, ale to pewnie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Tak. W katalogu jest opisana jako Ultegra FC-R600. http://www.bikekatalog.pl/2009/komponenty/1317/Shimano%20Ultegra.FC-R600/ Edytowane 3 Marca 2015 przez Grathon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ladny rower, szkoda ze rama jest za duza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 musze Cie zmartwic ta korba jest gorsza od 105tki, r700 jest jak ultegra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 @vittese, aż tak się znam. Ale wezmę to pod uwagę, podczas wymiany. Ważne że sprawuje się dobrze. No i pasuje do całości @1415chris, przed kupnem tego, próbowałem 2 innych szos. Orbea i jakaś jeszcze, nie pamiętam. Ten był najwygodniejszy. Od razu jak na niego wsiadłem powiedziałem że to jest to, a jechałem w jeansach. Poprzedni właściciel ma ten sam wzrost co ja. Z tym że siodełko miał 1 cm wyżej. Ja widocznie mam krótsze nogi. Albo to, że on ma SPD SL, ja SPD MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zostaw korbę w spokoju.R600 ma doskonały stosunek cena/jakość,nie poczujesz żadnej różnicy w porównaniu do 105. Używam w przełajówce 3-ci sezon,składając teraz szosę do amatorskiego zastosowania szukałbym właśnie takiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie no, ja wiem. Nie będę wymieniał korby tylko dlatego że nie jest grupowa. Chodziło mi o to, że jak się zużyje czy coś, i będzie czas na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Dzis odebrałem rowerek ze sklepu dla mojej drugiej połówki ( niespodzianka ) jej mina bezcenna :-) :-) TREK Silque SL Link do zdjęć na dole https://plus.google.com/u/0/photos/112110227059282427183/albums/6122420187162415569?hl=pl Edytowane 4 Marca 2015 przez koli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekslawek Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Huhu ,wygląda świetnie ,a nie dość ,ze tak wygląda to pewnie jeszcze lepiej sie na nim jeździ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Mam nadzieje ze tak jazda testowa w sobotę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dzis odebrałem rowerek ze sklepu dla mojej drugiej połówki ( niespodzianka ) jej mina bezcenna :-) :-) TREK Silque SL Link do zdjęć na dole https://plus.google.com/u/0/photos/112110227059282427183/albums/6122420187162415569?hl=pl Fajny Pochwal się lepiej co to za patent znalazłeś do wożenia rowerków 6-ka. Jak kupowałem swoja to umknął mi fakt, ze BMW nie przewidziało montażu bagażnika dachowego ani haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Bagażnik rewelacja pasuje do każdego rodzaj auta przesyłam ci link http://www.evanscycles.com/products/saris/bones-rs-3-bike-rack-ec008399 na allegro mozna spotkac ten bagażnik Edytowane 6 Marca 2015 przez koli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dzis odebrałem rowerek ze sklepu dla mojej drugiej połówki ( niespodzianka ) jej mina bezcenna :-) :-) TREK Silque SL Link do zdjęć na dole https://plus.google.com/u/0/photos/112110227059282427183/albums/6122420187162415569?hl=pl mam pytanie-jak z klamkami?prawy czy lewy tył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koli Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Prawy przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ... czyli po angielsku, lub po motokrosowemu... Wiem, że część ludzi się przestawia, ale ja nie chciałem sobie tym zawracać gitary, także u mnie jest continental, not as it should be (wg kolegów z klubu przynajmniej ) Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 To może i ja się przyłączę.Od przeszło 20 lat byłem wierny mtb, aż do zeszłego roku, kiedy przez dwa dni miałem okazję pojeździć Meridą Reacto Evo I zakochałem się. Co prawda mojemu Giant Defy 1 brakuje lata świetlne do Reacto, ale od czegoś trzeba zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 @Maniak - bardzo ładny rowerek. Jak na początek przygody z szosą to w ogóle super maszyna. Napisz mi jak możesz jak zrobiłeś tą fotę? Coś co podtrzymuje rower w pionie było wycinane w fotoszopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwonamarta83 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ufff już myślałam, że ze mną coś nie tak skoro zastanawiam się jak to jest, że ten rower stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Znalazłem na poboczu patyk, który idealnie wkomponowal się w łuk koła, przez co prawie go nie widać, lekko tylko w okolicach widelek coś wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 To może i ja się przyłączę. Od przeszło 20 lat byłem wierny mtb, aż do zeszłego roku, kiedy przez dwa dni miałem okazję pojeździć Meridą Reacto Evo I zakochałem się. Co prawda mojemu Giant Defy 1 brakuje lata świetlne do Reacto, ale od czegoś trzeba zacząć. Piękny rower - śmigaj jak najwięcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 do tego świetne zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszek Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Mój przyjaciel jakieś kilkaset kilometrów od domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Mój Rock Machine po zmianie kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi