rodszyld69 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) A możesz podać swój wzrost Ja mam 180 cm i zastanawiam się M czy L aha noga 85 cm Edytowane 12 Listopada 2014 przez rodszyld69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wzrost 1,83m, wymiary jakie wbijalem do konfiguratora: 86 65 46 68 Zmieniajac pierwszy wymiar - noge na 87 wyskakuje rozmiar L u mnie. Jak byl juz zamowiony to w ramach weryfikacji zmierzylem sie jeszcze raz i wyszlo ze noge mam faktycznie 87cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 HejGratulacje zakupy Śliczny jest i super kolor jest Powiedz mi jak długo czekałeś na nowy rower i jak on do Ciebie przyszedł, w paczce rozłożony bardzo czy np w 3 elementach kierownica rama i koła ?Ja też mam zamiar kupić Canyon ale Aeroad Cf Slx 7.0 I mam ten sam wzrost co ty i mi od razu wyszło rozmiar L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Canyon Endurace AL 6.0. Poki co jestem zadowolony Śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) Dzieki:) HejGratulacje zakupy Śliczny jest i super kolor jest Powiedz mi jak długo czekałeś na nowy rower i jak on do Ciebie przyszedł, w paczce rozłożony bardzo czy np w 3 elementach kierownica rama i koła ?Ja też mam zamiar kupić Canyon ale Aeroad Cf Slx 7.0 I mam ten sam wzrost co ty i mi od razu wyszło rozmiar L Przyszedl tak -> https://www.dropbox.com/s/74fbbvvemo89jci/20141030_102034.jpg?dl=0 Czyli zalozyc kola, sztyce,dokrecic kiere, zamontowac pedaly i mozna jechac. To juz moj drugi Canyon, wiec mam doswiadczenie jak to przyspieszyc. Podstawa to placic od razu nie czekac z wplata na termin ktory zalecaja czyli dwa tygodnie przed wyznaczonym przez nich terminem dostawy. To znacznie przyspiesza realizacje.W moim przypadku rower mial byc na CW49 1-7.12 a przyszedl 30.10. Juz zamawiajac poprzedni (MTB) nie moglem sie doczekac i zaplacilem troche wczesniej. Od wplaty sprawy mocno ruszyly. Rower dostalem 2 tyg przed czasem. Tym razem tez oczywiscie nie moglem sie doczekac i od razu zaplacilem zeby sprawa byla od razu zalatwiona z mojej strony do konca. Wyszlo tak, ze rower dostalem ponad 5 tygodni przed deklarowanym czasem. Na moje szybka wplata = szybka realizacja, bo czesto jakies zamowienia wypadaja i wtedy w ich miejsce wchodza te juz oplacone. Jezeli Ci sie spieszy to plac i pisz do Canyona, powinno sie ruszyc U mnie wygladalo to tak 23.10 Zamowienie i platnosc 24.10 Potwierdzenie platnosci przez Canyona 28.10 Mail do Canyona z prosba o przyspieszenie 28.10 Info od Canyona ze rower jest pakowany i wysylany 30.10 Rower u mnie Edytowane 12 Listopada 2014 przez Pulse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) trochę się wam główny wątek zagubił, pokazujecie szosy ! Co do tego canyona, szkoda, że górna linka od tylnego hamulca nie jest puszczona w ramie, słabo to wygląda. Edytowane 13 Listopada 2014 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ale niewątpliwie ułatwia pielęgnację, szczególnie osobom niewprawnym. Mnie wcale nie fascynuje ukrycie linek w ramie, szczególnie gdy trzeba zrobić serwis - w przypadku zewnętrznego prowadzenia linki można przywrócić do sprawności jeśli noszą jakieś ślady eksploatacji, jeśli są wewnątrz ramy jest to prawie zawsze niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 albo wszystkie na zewnątrz albo wszystkie wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Darkwojtek bylem szczery do bolu, napisalem poprostu ze mam zaplacone i nie moge sie juz doczekac i prosze o mozliwie najszybsza realizacje Ponizej 8kg nie, ale niby jak skoro prawie seryjny Waga wedkarska niedokladna 8,2-8,3kg bez pedalow czyli tak jak katalogowo. To mój bez pedalców 7,900 kg Wiadomo mają lżejsze o 1 kg czy nawet 2 kg. Ale za jakie dużo większe pieniądze. Ja mam rower w dobrej cenie/jakość /waga. Edytowane 14 Listopada 2014 przez kamar59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galipette Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie, wszyscy się chwalą pochwalę się i ja..... A tak na poważnie kupiłem właśnie szosówkę na moje 200 cm wzrostu i jestem mega szczęśliwy bo trafiła mi się prawie pełna ULTEGRA SL (poza kołami) Mój poprzedni rower złożyłem 20 lat temu na ramie jaguara więc jest to dla mnie spory skok technologiczny. Nie jest może mega wypasiona i wymaga trochę pracy i zmian jak dla mnie ale spełnia moje oczekiwania Edytowane 14 Listopada 2014 przez Galipette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 nie widzialem jeszcze sztycy amortyzowanej w szosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Pracy nie ma tak wiele, na pierwszy rzut oka. Jak wywalisz tą sztycę to reszty nie ma potrzeby psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 A dlaczego ma wywalic sztyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 A może jeszcze amortyzatory do przodu niech założy? To szosówka a nie miejski gnieciuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 A moze to czyjs wybor co chce miec w rowerze? Ma wyrzucic to co mu potrzebne zeby zaspokoic Twoje szosowe gusta? Amortyzatory? Cannondale robil rowery szosowe z amortyzowanym widelcem. Trek robi ramy z amortyzacja - Domane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Mam do ciebie prośbę jakbyś mógł zmierzyć swojego endurance w przekroku t.j. ziemia - górna rura, byłbym Ci wdzięczny. wysokosc mierzona na lini suportu 79-79.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galipette Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) He, he widzę, że gorąco się zrobiło przez tą sztycę. Rower kupiłem w takim stanie i dopiero będę zmieniał co nie co min. sztycę oraz pedały na SPD,ale za cenę poniżej 1000 zł to nie mam co narzekać Edytowane 15 Listopada 2014 przez Galipette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 cos podejrzanie niska cena... no ale okazje sie trafiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Oto Mój przecinak ostrości Mares AX 2.0. 2015 Rower przełajowy (lac. Bike Crux Crucis - Regionem) Edytowane 17 Grudnia 2014 przez rodszyld69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 fajny, lepsze zdjęcia by się przydały, żeby więcej co nie co zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 fajny, lepsze zdjęcia by się przydały, Dzięki Trochę zdjęć mam ale nie dużo bo rowere dzisiaj przyszedł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Super rower, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 gratulacje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi