macias666 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 rowerek fajny ile masz wzrostu i jakiej wielkości jest rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Giantowska M, rura podsiodłowa 50cm w slopingu a mój wzrost to 179cm, bałem się, że może być trochę za mała ale siadła w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitearrow Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Rower ładny, ciekawe jaka jest długość górnej rury? Zapięcia kół (szczególnie tył) - popraw bo będzie kraksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Zapięcia już poprawione a dł. górnej to 54 cm, zastanawia mnie waga tego roweru bo osoba od której ją kupiłem podała wagę 8.9kg co wydaje mi się zbyt niską wagą w tej klasie sprzętu ale z drugiej strony przesyłka wraz z kartonem ważyła 11kg a karton też swoje waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Siodelko wypoziomuj, zmien mostek na jakis typowo szosowy i na zdjeciach bedzie sie prezentowac lepiej a i moze nowi klienci przycupna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Pyo, ile ty wzrostu masz ? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Pewnie ok 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyotrech Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) Pyo, ile ty wzrostu masz ? ;d Mam 160 wzrostu. W sklepie mierzyłem najpierw rozmiar S to sztyce miałem wsuniętą do wysokości litery "T" w nazwie "GIANT" i nie do końca byłem przekonany czy to dobry rozmiar dla mnie no i w końcu zdecydowałem się na XS, zresztą S juz nie było kiedy kupowałem po kilku tygodniach. Rower wygląda śmiesznie na tej małej ramie szczególnie kiedy postawie w pracy obok górala kolegi, który ma prawie 2 metry wzrostu i jeździ na niezłej kozie LOL Edytowane 1 Września 2014 przez Pyotrech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 TCR Advanced 0 w sezonie 2014. Z ostateczna wersja cockpitu, czyli 3T Ergonova Ltd + mostek Giant SLR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Widziałem na szosa.org juz wczesniej. Pomimo iż nie lubię pstrych rowerow ten wyglada smakowicie. :-) Jedynie sztyca totalnie nie pasuje (a właściwie napis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 S2power - piękny ścigacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 parmenides, dzieki. Pieknie sie sprawowal smigajac w okolicach Lago Iseo. Jako scigacz daje rade Choc na jednym z podjazdow po prostu odpuscilem. 53-39 i 23-11 to nie najlepszy setup na wloskie przelecze. Mimo wszystko nakrecilem w tydzien ponad 1100 km. Na przyszly sezon beda kola w gory i odpowiednia kaseta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Może kiedyś się ustawimy na Śląsku. Ja pochodzę z Kato, choć od dawna mieszkam na płaskim. Włącz Vueltę, jeśli możesz - strasznie trudny dzisiaj etap, może będzie ładna końcówka. Serdecznie pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 No to jeszcze moja Wilma. Trafiła do mnie używana, jeszcze trochę i trzeba będzie zająć się upgradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askryptor Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Chyba pierwsza szosa w wątku z nową campą. Szkoda tylko, że od serii 10s muszą gonić Shimano zarowno pod względem designu, jak i rozwiązać technicznych. Najnowsza seria jest tego najlepszym przykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 a tez sie przypucuje - przy okazji zapytam - moze ktoś ma jakas fajną, uzywaną-jak-nową szosową kasetę 9tkę?a więc - do rzeczy - zamieniłem drugie, najlżejsze ostre w polsce za taką De Rosę - wsumie bez przedniej przerzutki - full Dura Ace- mialem doplacic 200zł - okazało się ze jest sporo do roboty - jestem wsumie w połowie prac - ale rower chociaz cieszy, biegi działają jak karabin, a hamulce hamują jak na Durę przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 chyba swietny deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 (edytowane) Venge Expert Ultegra 2015 Edytowane 4 Października 2014 przez Yoschi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Piękny, gratulacje! Oby pogoda Ci dopisała, wielu kilometrów jeszcze w tym roku! PS. Kup sobie mniejsze bidony. Edytowane 13 Października 2014 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jak jeździ na długie dystanse to potrzeba dużo picia Moim zdaniem pasują bidony Śliczny rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Wielkość bidonów jest zależna od dystansu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Rower fajny ale takie wielgaśne bidony nigdy nie będą dobrze wyglądać. Zrób lepsze fotki, niekoniecznie z bidonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 W przyszłym tygodniu zabiorę lepszy aparat i zrobię sesję;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Co to za bidony, jaka objętość, jak trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi