Hogg Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Błękitny Grom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Merida Race 880 2014r. http://zapodaj.net/63a8d7fb79a92.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ale śliczny ten Canyon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mój nowy nabytek, chciałem spróbować szosy i jak na razie jest cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Pozamiatałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo23 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Przeraża mnie to siodełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ależ pstrokata, ja bym nie dał rady jeździć ze względów estetycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kophiphi Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 sprzęt może i dobry ale wyglad tragiczny. Przekombinowane niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalekD Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A jak to wychodzi na wadze? Stal ma swój urok, też mi się podobają takie cienkie rurki . czesc, sorry ze ral pozmo ofpowisdam. W obecnej konfiguracji okplo 10,5kg. Dal mnie ok , wyczynowo nie krece, ale dla utrzymania kondycji i zdrowia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal127 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Kupiłem go u gościa z allegro po wytargowaniu się na 6200zł. Rower powystawowy "używany, ale praktycznie jak nowy" rzeczywiście w stanie nienaruszonym. Wydaje mi się, że to dobra cena za rower z karbonową ramą i 11s ultegrą (oprócz hampli shimano 105 i korby fsa). Jedyne co mnie martwi to ta korba gossamer. Wie ktoś gdzie w przyszłości dałoby radę kupić do niej zębatki? Bo szperam w internecie i nigdzie nie widzę, a nie chciałbym wymieniać całej korby na ultegrę z powodu braku zębatek do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Możesz założyć każdą zębatkę o tym samym rozstawie otworów, typ compact jak widzę. Takie tarcze robi np Shimano (niższe modele korb szosowych), BBB, FSA... Na pewno będzie problem by tarcza wyglądała stylistycznie dokładnie tak samo - o to będzie trudno nawet w ramach produktów FSA - bo zmieniają wygląd produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kophiphi Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Co to za model torby podsiodołkowej? i jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal127 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Torebka podsiodłowa to bodajże ta https://velo.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/author/s381. Wystarcza na zapakowanie smartfona typu galaxy s2, dokumentów, zestawu imbusów i kluczy. Co do zębatek to zastanawia mnie tylko czy tarcze od korb 10 rzędowych typu shimano 105 będą pasować pod łańcuch 11 rzędowy, bo jakby nie to, to bym się nie martwił zębatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Będą pasować. A ta korba FSA fajna, super wygląda, nie wiem czemu chcesz ja wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baan666 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witam, Wczoraj skończyłem remont mojej szosy więc się chwalę. Jest to FUJI Regis z 1985r. W 95% była kompletna jak ją kupiłem, brakowało tylko jednej z manetek poprzecznych hamulca. Została dobrana z innego zestawu. Rama była szkiełkowana i malowana. Napisy malowane. Koła robione od podstaw. Rower wygląda i jeździ jak nowy. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti99 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Za tą cenę nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a jak cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti99 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Niecałe 350 zł w komisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Tak patrząc na te rowery co są w temacie, to jest wyrównana kwestia pedałów kto jakie ma. Platformy i typowe SPD szosowe z SDP MTB ludzie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Fuji podziw budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman07 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A ja się pochwale swoim nowym nabytkiem a stara merida zasłuzyla juz na emeryture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 (edytowane) Pochwalę się wam moim nowym nabytkiem. Jest to moja pierwsza w życiu szosa - Triban 500 rozm. 57 Pedały tymczasowo przełożyłem z MTBka Shimano m530, jak się dorobię wpadną M540 albo chociaż M520, jednak wolałbym M540. Muszę też odłożyć na komplet czujników do Sigmy ROX 6.0 CAD żeby mieć na 2 rowerach, do tego koszyczki na bidon by się przydały i bidon dodatkowy. Znajdę może koszyczki w kolorze niebieski mat? Takie żeby pasowały do niebieskich wstawek Tribana. Czy lepiej jednak jakiś czarny mat wrzucić? Pierwsze pytanie: Czy tak ma być (zdjęcie niżej)? Przekos na przełożeniu 1x1, jakby zębatki z przodu były przesunięte w prawo względem kasety. W MTB jest to nie do przyjęcia, a w szosie nie wiem. Pytanie 2: Przedni hamulec jest trochę luźny względem widełek, tzn można nim obracać względem widełek. Nie chcę go dokręcać na razie bo nigdy nie miałem styczności z karbonowymi elementami w rowerze. Co z tym zrobić? Spadła mi dzisiaj lampka, którą dołączyli do roweru, z kierownicy, gumka pękła. Lampki to jakaś tanizna i nadają się tylko do sygnalizowania, że jesteśmy na drodze, do oświetlenia drogi zupełnie się nie nadają. Siodełko ujdzie jak na tani rower. Owijka nie jest najwyższych lotów. Edytowane 10 Lipca 2014 przez KartofeL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Widelec w Tribanie jest z carbonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi