erzurum Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 świetny ten fischer, zdjęcie specjalnie stylizowałeś, czy przez przypadek Ci tak wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Przypadek, cyknąłem z telefonu za pomocą apki instagram i pewnie jakiś filtr wskoczył. Nie ogarnąłem tego tematu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Moja kolej Scott Speedster S30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfm Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 [sharedmedia=garage:vehicles:3682] Do wymiany mostek i suport+korba (bije ), więcej fotek w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Motobecane Edytowane 10 Marca 2014 przez KubaW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 prad do przeniej lamki z czego idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 lampka podłączona do baterii, która jest umieszczona na rurze podsiodłowej w skórzanym "pokrowcu" (handmade), kabelek poprowadziłem w środku górnej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ciekawie bo szukalem dynama czy pradnicy, ewentualnie aku w lampce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jutro jeszcze zrobię zdjęcie i pokażę jak to jest dokładniej Niedawno jeszcze jeździłem z diodą, wyciągnąłem z taniej lampki rowerowej elektronikę i koszyczek na baterie, poprowadziłem kabelki tak jak teraz, diodę wyciągnąłem z latarki (ładnie oświetlała) i zamocowałem ją w lampce za pomocą kleju na ciepło (z pistoletu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jaki jest wymiar podsiodłówki Motobecane? Wydaje się dość spora - coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 62 cm, mój wzrost to ~186 cm (motyla noga, nie pamiętam ile wynosi mój wzrost ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Panowie, dyskusje na temat drucików ,gabarytów, wymiarów ciała i innych tego typu spraw prowadzimy na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Przecież rozmowa jest o rowerze, czy na forum rowerowym to coś złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 KubaW, ten otwor w ramie na kabelki to sam dorabiales? Jesli tak, to powaznie oslabiles rame, co moze byc fatalne w skutkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) wątpię, skakać na tej ramie nie będzie. Edytowane 13 Marca 2014 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja bym sobie skpkow z kraweznika nie odmowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 wątpię, skakać na tej tamie nie będzie. Widocznie nie miales zajec z materialoznawstwa i technologii metali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 otwory są fabrycznie na linkę tylnego hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A gdzie spodenki ? kiepsko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Nie lubię obcisłych, a te też są na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ale na szosie stylówa musi byc! Trampki, lampki i luzne gacie to fopaux! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 To co zmieniamy temat na "Pokaż się ze swoją szosą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Ale na szosie stylówa musi być! Trampki, lampki i luźne gacie to fopaux! Nie są za luźne ani za obcisłe są w sam raz. Można każdego ubrać ładnie i posadzić na rower, ale najważniejsza jest frajda z samej jazdy i wiatr we włosach. A że nie mam SPD w pedałach to nic nie szkodzi, ja się nie ścigam. Wiem że bez SPD nie wykorzystam w 100% swojej mocy,ale może któregoś dnia jak wstanę poczuje chęć kupna i założenia ich. Na razie mam adidasy biało niebieskie które pasują kolorystycznie pod rower. Edytowane 21 Marca 2014 przez kamar59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ale na szosie stylówa musi byc! Trampki, lampki i luzne gacie to fopaux! Ja ujeżdżam moją szosę głównie do pracy, praktycznie zawsze ze sporym plecakiem i w różnego rodzaju mniej lub bardziej wyluzowanych ciuchach I do tego oczywiście kask mtb z daszkiem. Wzbudzam niesmak u innych pracowników ale to jak smakuję nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi