Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wisi mi to:

27wx91e.jpg

Ps. Czy to dobre by zakladac kolejny temat do pokazania swoich rowerkow? Sa od tego wyznaczonemiejsca na forum. Moze niech Moderatorzy przejma inicjatywe.

Napisano

Miałem dokładnie to samo zaproponować. A jeszcze lepiej jedno zdjęcie całości i ewentualnie link do galerii. Napatrzyłem się i teraz muszę złożyć nową szosę na nadchodzący sezon :/

Napisano

Super temat, moja propozycja, aby bezpośrednio w postach umieszczać zdjęcia a nie linki do zdjęć.

Tak wystarczy dodać [ img ] tu link ze zdjęciem. [ /img ] bez spacji.

Tylko dajcie mały opis techniczny roweru, jak ja zrobiłem.

Napisano

Cool pomysl z tym tematem  :thumbsup:

Niezle wycinaki. Ten Haibike robi wrazenie, a koledze od Gianta to pewnie wieczorami nadgarstki daja sie we znaki  :) 

Old school tyz pikny, jak i kazda szosa, nawet z platformami ;)

Opisywac nie bede, bo wszystko widac co i jak.

8960555459_c8bb89d181_c.jpg

Napisano

Zgadłeś to właśnie od niego kupiłem i - jestem bardzo zadowolony. A oto i zdjęcie z trasy:Dołączona grafika

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Co prawda jest już na forum, ale w temacie same nowe konstrukcje więc dla odmiany wrzucę. Rama Faggin, osprzęt Campagnolo, obręcze Raleigh, opony Michelin Classic, kierownica i mostek 3ttt, skóra Brooks.

I dobrze zrobiłeś. Najfajniejsza szosówka w całym temacie jak na razie.

Napisano

Moja szosa. Niemiecka Rose Xeon CRS 3000

Napęd Ultegra 6800

Reszta jak na zdjeciu. ;)

Muszę tylko zainwestowac w inne koszyki

Dołączona grafika

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka