KapitanZubik Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam. Przymierzam się do zakupu roweru wyprawowego. Rower ma być zakupiony do wakacji, podczas których czekają go dwie wyprawy: jedna około 1500 kilometrów, druga około 2500. Nie zamierzam jeździć zbyt długo po szosie, raczej jakieś wiejskie drogi, ewentualnie leśne ścieżki, więc wydaje mi się, że powinien być to trekking. Niestety mój budżet nie jest zbyt wygórowany. Kwestię roweru chciałbym zamknąć w około 1500 złotych, aczkolwiek zaznaczam, że nie jest to jakaś stała granica. Rama, ze względu na budżet oczywiście aluminiowa, koło 28 (na takich jeździłem od zawsze i szczerze mówiąc jestem do nich przyzwyczajony. Chciałbym rower naprawdę podstawowy, bez żadnych plastikowych osłon łańcucha i tego typu bajerów, liczy się to, żeby był w miarę wytrzymały i nie sprawiał problemów na trasie, no i oczywiście, żebym miał możliwość zamontowania sakw (najlepiej z tyłu i z przodu).
Piksel Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.