jarus220 Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 Niestety przez nieuwage wyłamałem mocowanie do tej lampki . Problem jest w tym że chciałbym kupić identyczną ale jak chodziłem po sklepach w W-wie to cięzko ją dostać .Podobno na Nowowiejskiej (tam kupowałem) mają mieć ale dopiero za 3 tygodnie.W innych sklepach też nie ma.I tutaj mam prośbe.Czy może z Was widział albo ktos powiedzieć gdzie można ja kupić w W-wie i okolicach? Wygląda tak: http://www.apg.pl. I pozycja:oferta - oświetlenie - oświetlenie bateryjne tył - poz. 14. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Jarek
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2006 Mają tam na stronce uchwyty do lamp przednich w kosmicznej cenie 1zl :] Napisz do nich może do tylnej też mają
jarus220 Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Napisano 7 Czerwca 2006 Uchwyty teraz mam dwa.Lampkę uszkodziłem . A swoją drogą 35 km (specjalnie po tą lampkę do Dudy) jechać w okolice końca świata (od Mehoffera do JP II i z powrotem) to trzeba porządnie mieć nasr..ne w głowie . Pozdrawiam Jarek
Shadowcat Napisano 7 Czerwca 2006 Napisano 7 Czerwca 2006 To następnym razem nie jeździj w okolice, jak to nazwałeś "końca świata" tylko szukaj wszystkiego tam gdzie mieszkasz, w centrum świata i Warszawy...
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2006 jarus tos mnie rozbawil 35km <rotfl> koniec swiata :lol:
QWEY564 Napisano 11 Czerwca 2006 Napisano 11 Czerwca 2006 Oj mały, mały... hehe A co ja mam powiedzieć?? Mieszkam 22km od warszawy i jak potrzebuję czegoś do bika to muszę te 22km jechać... PS 2km za moim domem jest może i taka wielka przepaść i tam jest dopiero koniec świata!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.