artofnois Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pochwalony - mam możliwość , za 200 pln zakupić powyższy widelec. Skok 100/120 , rocznik 2002 z microlubami, lagi górne idealne , regulacje ok. Mam tylko wątpliwości co do możliwości ewentualnych luzów. Sprzedający przytargał te widły zza zachodniej granicy, ale nigdy ich nie zamontował. Warto pchać się w takiego emeryta??? Moje trasy to miasto a łykendami -lasy i inne wądoły Pzdr.Art a tu pikczers www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5793bee31d8b5396.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 za te pieniądze nic lepszego i tak chyba nie trafisz. Ale warto zajrzeć pod te gumowe osłonki na goleniach, czy nie widać wytartej anody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Skoro golenie nie są wytarte, to i luzów nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi