crupez Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 W Rzeszowie w FilBike na Dąbrowskiego na wystawie stoją 2 białe Epicony SF11 za 800 zeta chyba :-P Może idzie coś stargować :-P Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 U pepiczków za niecałe 700zł w przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jak utargujesz chociaż do 500zł to jesteś dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witam jeszcze raz. Już prawie mam całą sumkę. Czy na kupkolo.cz dostanę jeszcze jakiś choć mały rabat? Tam widze Raidony po 380zł i są też czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Daj link jakiś edit: całą sumkę tzn. ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-raidon-lo-100mm-disc_z3737/Tutaj jest ten Raidon Całą sumkę to znaczy zbieram te 370zł. mam 250, ale w tym tygodniu wpadnie 50 zł i coś około 70 w kolejnym, więc już blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Akurat tego bym odpuścił. Najtańsza wersja bez regulacji odbicia itp. Dozbieraj lepiej trochę to wersji Lo-R/Lo-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A ten z Activii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Sprecyzuj, bo nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-przednie/raidon/_amortyzator-suntour-raidon-lod-air-bialy-dysk/77 noo ten bodajże. Sam mi go kiedyś polecałeś On jest z tej bogatszej serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tak, ma regulację odbicia. Fajna wersja bo regulacje odbicia ma u gory i nie da sie pokretla zgubic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Okej, a co daje ta regulacja odbicia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ja sie podłacze i zaproponuje ci cos jeszcze z kupkolo.cz 1. http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-raidon-rld-100mm-disc_z93568/ ok. 500zl przy kursie 0.163 2. http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-epicon-rld-100-mm-disc_z2271/ ok.600zł przy kursie 0.163 i gdybyś się zdecydował na któregoś z tych to zapewne w przyszłym mc będzie znów zamówienie zbiorowe to po 1sze moze dozbierasz jakiś pieniądz a po 2gie przesyłka wychodzi taniej przy zbiorówce. ew. możesz celować w jakieś używki ale nigdy nie wiadomo ile są warte: 1. http://tablica.pl/oferta/amortyzator-suntour-epicon-26-cali-olej-powietrze-CID767-ID5jz0l.html#1320ae45cf 2. http://tablica.pl/oferta/sr-suntour-epicon-lod-140-disc-jak-nowy-gw-paragon-CID767-ID3WXGW.html#1320ae45cf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No tak, patrzyłem na tego z kupkolo z manetką. Kurcze naprawdę zależałoby mi na czarnym amoryzatorze, ale jak nie będzie to trudno. Budżet mam ogarniczony, więc specjalnie za kolor nie chce wywalać kasy jak mogę w tej cenie kupić pompkę.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jeszcze tam w Activii widziałem kilka mozliwości do wyboru co do skoku. Mam Krossa Hexa v6 z 2011 roku. Jaki tam jest skok w tym XCT? Mysle czy wziac 80mm czy 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 miarke weź i idź odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 To ogarnąć tylko widoczną część goleni, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zobacz w specyfikacji swojego roweru w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Patrzyłem, nie jest napisane. Podali tylko model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawtaz Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Te różne skoki to i tak jest ten sam amor, tylko z przestawionym skokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja o tym wiem, tylko od razu wzialbym z odpowiednim skokiem, zeby zaraz na poczatku sie z tym nie paprac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 http://m.allegro.pl/manitou-axel-platinum-air100-tpc-amortyzator--i4080020845.html Da rade taki Manitou? Co myślicie? Lepszy od tego Raidona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Poszukaj używki reby czy co, epicon to padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 @synergy miales stycznosc z tymi amorami ? bo chcialbym zauwazyc ze nowe modele epicona maja inny tlumik i prezentuja lepsza prace.i tak nowego amorka tej klasy nie znajdziesz w tej cenie. przy czym rs'y terqz ida na masowe i ich produkty sa coraz gorzej wykonane i z tego co pamietam na forum jest nawet temat o tym nq forum i chyba uz. maniak przedstawial zdjecia rs`ow ktore przychodzily do nieg o na serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Wszystkie moje spotkania z Epicon'em dawały bardzo pozytywne wrażenia, natomiast nie miałem okazji sobie na nim dłużej pojeździć. Trzeba będzie te braki nadrobić Szczególnie roczniki 2011/12 rock shoxów mają problemy jakościowe, w 2013 wiele rzeczy wróciło do jako takiej równowagi. Najnowsze widelce RS z wypustów 2013/14 aż tak się nie sypią. Może to kwestia czasu nim ich braki zaczną się objawiać a może poszli po rozum do głowy i zauważyli że przesadzili. Na pewno poprawili lakier (nie schodzi już od byle rozpuszczalnika) i lagi nie przecierają się aż tak szybko chociaż małe cienie dalej się robią, gąbki nadal suche ale oleju leją już więcej przy czym nie miałem pewności co do tego czy ktoś go od nowości nie dolał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.